Gedenkwebshop


Kennemerstraatweg 94 1815 LC Alkmaar
072 369 0089 Klik om te bellen

Over Gedenkwebshop

Toen wij persoonlijk geraakt werden met het verlies van een dierbare kwamen wij in contact met het assortiment gedenkartikelen. Het viel ons op dat het online aanbod van gedenkartikelen moeilijk vindbaar was. Bovendien spraken de mogelijke producten ons niet echt aan. Wij zochten naar een geschikte manier om onze dierbare thuis te gedenken, met een product dat aansloot bij ons interieur.

Geconfronteerd met deze ervaringen besloten wij het heft in eigen handen te nemen en een webshop te starten in gedenkartikelen. Inmiddels groeien we uit naar een website waar zowel artikelen en diensten aangeboden worden voor een uitvaart en artikelen en diensten om een dierbare te gedenken.

Bij Gedenkwebshop geloven wij dat een tastbare herinnering aan een dierbare houvast biedt in moeilijke tijden. Daarnaast geloven wij dat een mooi gedenkornament een interieur verrijkt. Wij bieden daarom een mooi en uniek assortiment gedenkartikelen aan in onze webshop.          

We willen graag dat je als nabestaande een passende en persoonlijke manier vindt om een uitvaart aan te kleden en je dierbare te herdenken. We bieden bijvoorbeeld gedroogde rouwbloemen en een VW Transporter T2 busje voor rouwveroer. Een dierbare gedenken kan onder andere in de vorm van een urn, een assieraad of een herinneringsdoosje. Daarnaast bieden we de mogelijkheid een nabestaande te bemoedigen met een troostgeschenk zoals een troostboxje.

We vinden het erg belangrijk om op zoek te blijven naar betekenisvolle producten en diensten die bijdragen aan de verwerking en rouw bij het verliezen van een dierbare.

Uniek in gedenken, sterk in bemoedigen

Foto's

Gedenkwebshop logo
Houten urn
Glazen urn
Volkswagen Transporter T2 rouwauto
Team Gedenkwebshop

Soort bedrijf

Begrafenisverzorging
Grafverzorging
Rouwvervoer
Uitvaartverzorging

Team

Onze locatie

Gedenkwebshop


Kennemerstraatweg 94 1815 LC Alkmaar
072 369 0089 Klik om te bellen