Ferentes


Demkaweg 29 3555 HW Utrecht
030 - 6977237 Klik om te bellen

Over Ferentes

Ferentes is gespecialiseerd in het leveren van uitvaartmedewerkers aan dienstverleners in de uitvaartbranche. Onze dienstverlening sluit flexibel aan op zowel tijdelijke als structurele wensen van onze opdrachtgevers. Bij Ferentes ervaren opdrachtgevers de gemakken en voordelen van een stabiele en betrouwbare organisatie, gecombineerd met de kwaliteit en het serviceniveau van een klein klantgericht bedrijf.

Ferentes is werkzaam in de provincies Utrecht, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Friesland en Gelderland, met Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede, Nijmegen, Tilburg, Utrecht (stad), Wageningen en Zwolle als basis.

In 2005 startte Bram van der Laan het bedrijf Ferentes, met een kleine groep studenten op de loonlijst. In 5 jaar tijd groeide Ferentes uit tot één van de grootste leveranciers van dragers in Nederland. Sinds 2011 richt Ferentes zich niet alleen op dragers, maar ook op andere ondersteunende diensten, om zo bedrijven en organisaties binnen de uitvaartbranche breed van dienst te kunnen zijn.

Onze visie over uitvaartbegeleiding

Ferentes wil bijdragen aan een waardige uitvaart. De uitvaartplechtigheid zelf moet een mooie herinnering zijn voor de betrokkenen. Maar we vinden dat ook de activiteiten die voorafgaand aan een uitvaart plaatsvinden goed moeten verlopen, zoals een rouwbezoek, condoleance of avondwake. Met onze medewerkers kunnen we op al die momenten zorgen voor een representatieve uitvaartbegeleiding voor de familie en andere naasten. 

Wanneer een uitvaartonderneming tijdelijk of structureel personeelstekorten heeft of simpelweg zelf geen oproepkrachten in dienst wil hebben, dan kunnen wij alle organisatorische, logistieke, juridische en fiscale zaken uit handen nemen. 

Elke opdracht voor een uitvaartbegeleiding die we uitvoeren heeft een hoog serviceniveau. We passen ons graag aan uw speciale wensen of bijzonderheden aan, om zo samen met u tot een mooi eindresultaat te komen.

Foto's

Dragers kist buiten

Soort bedrijf

Uitvaartverzorging

Onze locatie

Ferentes


Demkaweg 29 3555 HW Utrecht
030 - 6977237 Klik om te bellen