Els Uitvaartzorg


Burg. van Beckhovenstraat 23 5062 EE Oisterwijk
088 214 0400 Klik om te bellen

Zorg vanuit ons hart en altijd maatwerk, u beslist
Volledig transparant, geen provisies geen opslagen
Wij nemen de tijd om alles rustig te bespreken

Over Els Uitvaartzorg

Welkom bij Els Uitvaartzorg

Misschien bezoekt u ons omdat u zich op dit moment in een verdrietige situatie bevindt. Een dierbare is ernstig ziek en komt mogelijk te overlijden, of u hebt zojuist afscheid moeten nemen van iemand waar u van houdt. Of misschien bent u degene die afscheid moet gaan nemen van het leven en van de mensen om u heen. Hoe dan ook, wij wensen u alle mogelijke kracht toe en hopen dat wij u op welke wijze dan ook kunnen informeren, helpen en bijstaan.

Kernwoorden: Stijlvol, maatwerk, empathie en passie.

Wij organiseren zowel kerkelijke als niet-kerkelijk uitvaarten, grote en kleine, traditionele of eigentijdse en altijd met persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd voor nabestaanden en kijken wat nodig is, rust, structuur of juist praktische ondersteuning. Het is belangrijk om goede adviezen en ondersteuning te krijgen. Dat iemand het regelwerk uit handen neemt, keuzes voorlegt, meedenkt zonder opdringerig te zijn en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Bij afscheid nemen van een dierbare, moet u ondanks al het verdriet, terug kunnen kijken op een betekenisvol en prachtig afscheid. Dat is onze inbreng, wij zijn er voor u.
Wij voeren ook laatste wensen gesprekken, met iedereen die daar behoefte aan heeft. Zowel met mensen die zich goed willen voorbereiden, als die binnenkort met een overlijden te maken gaan krijgen. Deze gesprekken voeren wij kosteloos en vrijblijvend. Om te inspireren en mogelijkheden te schetsen. Intieme uitvaarten thuis of op bijzondere locaties, wij organiseren uitvaarten op maat. U kiest de door u gewenste uitvaartspecialiste en zij zal u het gehele traject begeleiden, één contactpersoon, wel zo prettig.

Els Uitvaartzorg werkt volledig transparant en provisievrij, wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u ons gewoon inzetten.

Indien gewenst, geven wij u graag een persoonlijke toelichting.

In geval van overlijden, dag en nacht: 088 - 21 40 400

Foto's

Team Els Uitvaartzorg

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Meander / Docendo

Team

Onze locatie

Els Uitvaartzorg


Burg. van Beckhovenstraat 23 5062 EE Oisterwijk
088 214 0400 Klik om te bellen