Els Uitvaartzorg


Gebroeders Ganslaan 11A 5626 GA Acht - Eindhoven
088 214 0400 Klik om te bellen

Zorg vanuit ons hart en altijd maatwerk, u beslist
Volledig transparant, geen provisies geen opslagen
Wij nemen de tijd om alles rustig te bespreken

Over Els Uitvaartzorg

Als je dezelfde ideeën hebt over waar een laatste afscheid aan moet voldoen. Dat een uitvaart waardig en persoonlijk dient te verlopen. Dan is samenwerken vanzelfsprekend.

Om een stijlvolle uitvaart te organiseren heb je empathie en passie nodig, pas dan kun je van meerwaarde zijn.

Wij organiseren zowel kerkelijke als niet-kerkelijk uitvaarten, grote en kleine, traditionele of eigentijdse en altijd met persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd voor nabestaanden en kijken wat nodig is, rust, structuur of juist praktische ondersteuning. Het is belangrijk om goede adviezen en ondersteuning te krijgen. Dat iemand het regelwerk uit handen neemt, keuzes voorlegt, meedenkt zonder opdringerig te zijn en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Bij afscheid nemen van een dierbare, moet u ondanks al het verdriet, terug kunnen kijken op een betekenisvol en prachtig afscheid. Dat is onze inbreng, wij zijn er voor u.
Wij voeren ook laatste wensen gesprekken, met iedereen die daar behoefte aan heeft. Zowel met mensen die zich goed willen voorbereiden, als die binnenkort met een overlijden te maken gaan krijgen. Deze gesprekken voeren wij kosteloos en vrijblijvend. Om te inspireren en mogelijkheden te schetsen. Intieme uitvaarten thuis of op bijzondere locaties, wij organiseren uitvaarten op maat. U kiest de door u gewenste uitvaartspecialiste en zij zal u het gehele traject begeleiden, één contactpersoon, wel zo prettig.

Els Uitvaartzorg werkt volledig transparant en provisievrij, wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u ons gewoon inzetten.

Indien gewenst, geven wij u graag een persoonlijke toelichting.

In geval van overlijden, dag en nacht: 088 - 21 40 400

Foto's

Uitvaartspecialste Ingrid Maas

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Ritueelbegeleiding
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Transparante uitvaartverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Meander / Docendo

Team

Onze locatie

Els Uitvaartzorg


Gebroeders Ganslaan 11A 5626 GA Acht - Eindhoven
088 214 0400 Klik om te bellen