Els Uitvaartzorg


Postelstraat 14 5091 AW Oost West en Middelbeers
088 21 40 400 Klik om te bellen

Over Els Uitvaartzorg

Welkom bij Els Uitvaartzorg

Misschien bezoekt u de website omdat u zich op dit moment in een verdrietige situatie bevindt. Een dierbare is ernstig ziek en komt mogelijk te overlijden, of u hebt zojuist afscheid moeten nemen van iemand waar u van houdt. Of misschien bent u degene die afscheid moet gaan nemen van het leven en van de mensen om u heen. Hoe dan ook, wij wensen u alle mogelijke kracht toe en hopen dat wij u op welke wijze dan ook kunnen informeren, helpen en bijstaan.

Wij verzorgen stijlvolle crematies en begrafenissen, kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. Of het nu een grote of kleine uitvaart is, een traditionele of eigentijdse, de uitvaart wordt te allen tijde tot in de puntjes verzorgd.

Werkwijze
Kostenbegroting en transparantie
Els Uitvaartzorg staat voor transparantie. Wij zijn open in onze werkwijze en helder in de kosten die gemaakt worden bij een uitvaart. Voor de begeleiding en organisatie van het afscheid, betaalt u ons een fee. Op basis van onze ervaring schatten wij dit in op het moment dat we met u het afscheid bespreken. Alle andere diensten en producten berekenen we één op één aan u door. Zonder opslag, tegen inkoopprijs. Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u van ons een kostenbegroting. Alle kosten die betrekking hebben op de uitvaart staan daarin vermeld. Als nabestaande bent u direct in de gelegenheid, daar waar gewenst, bij te sturen. U komt niet voor verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindafrekening. Integendeel, doordat we gezamenlijk bewust kijken naar de kosten, kunnen vaak besparingen worden gerealiseerd. Hierdoor kan de eindafrekening zelfs lager uitvallen dan de kostenbegroting. Bij Els Uitvaartzorg worden bij de eindafrekening alle inkoopnota’s overhandigd, waarmee wij u aantonen volledig transparant te werken en geen opslagen te berekenen.

Onafhankelijk advies
Mensen in rouw zijn kwetsbaar. Wij staan náást u in dit lastige proces. Wij hebben geen financieel belang in de keuzes die u maakt. Derhalve kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren. Els Uitvaartzorg ontvangt dan ook géén provisie op de producten of diensten die u kiest. Ons enige belang is dat ú de juiste keuzes maakt.

Wij werken provisievrij, geven onafhankelijk advies, zijn bewust niet in het bezit van een rouwcentrum, eigen wagenpark of iets van dien aard en hebben géén afspraken met verzekeraars. Wij verbinden ons slechts aan u en uw wensen.

Enkele weken na de uitvaart overhandigen wij u de definitieve factuur: één verzamelfactuur met kopieën van facturen van derden bijgevoegd.

Bezoek s.v.p. onze website: www.elsuitvaartzorg.nl of bel ons even voor meer informatie, wij staan u graag te woord.

Els Uitvaartzorg - Aandacht en Stijlvol Eerbetoon

Foto's

Els Uitvaartzorg

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Ritueelbegeleiding
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Team

Onze locatie

Els Uitvaartzorg


Postelstraat 14 5091 AW Oost West en Middelbeers
088 21 40 400 Klik om te bellen