Ellen Somsen Uitvaartzorg


Knokkestraat 76 1066 WK Amsterdam
0628620820 Klik om te bellen

Persoonlijke uitvaarten: warm en professioneel
Kleinschalige uitvaartonderneming
Betaalbaar en 24x7 bereikbaar

Over Ellen Somsen Uitvaartzorg

Graag stel ik me aan u voor. Ik heb een kleinschalige uitvaartonderneming en verzorg persoonlijke en stijlvolle uitvaarten in Amsterdam en omgeving, betaalbaar voor ieders budget. De termen warm, professioneel en met oog voor detail typeren mijn werkstijl. Ik werk nooit met pakketten maar stem mijn aanbod altijd af op wat daadwerkelijk nodig is. Ook neem ik alle tijd voor u. Ik kan terecht bij alle begrafplaatsen en crematoria in de omgeving van Amsterdam. Een bijzondere afscheidslocatie is ook mogelijk. Bij Ellen Somsen Uitvaartzorg krijgt u precies het afscheid zoals u dat wenst.

Ik heb er uitdrukkelijk voor gekozen dat u bij mij altijd te maken heeft met maar één contactpersoon, waardoor er een laagdrempelig contact is en ook heel belangrijk: geen kans op miscommunicatie.

Ik kan atijd geheel vrijblijvend bij u langs komen voor een kennismaking en om uw uitvaartwensen te bespreken. Op basis van dat gesprek leg ik uw wensen vast en maak ik een begroting voor u. Ik merk dat dit vaak enige rust geeft.

Veel mensen weten niet hoeveel een uitvaart kost. Daarom heb ik op mijn site prijsvoorbeelden van crematies en begrafenissen uitgewerkt. Hier zitten ook voordelige opties tussen.

Op mijn site www.ellensomsen.nl vindt u meer informatie over mijn dienstverlening.

Foto's

Begrafenisondernemer Amsterdam

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Ellen Somsen Uitvaartzorg


Knokkestraat 76 1066 WK Amsterdam
0628620820 Klik om te bellen