Elegance Uitvaart


Bruine Lijster 57 1423 RV Uithoorn
06-21903784 Klik om te bellen

Over Elegance Uitvaart

Elegance Uitvaart Ontzorgt.

Er zijn vele mogelijkheden voor een liefdevol en passend afscheid voor ieder budget.

Wij vinden het belangrijk om te werken vanuit ons hart en gevoel. Op het meest kwetsbare moment in uw leven zijn wij er om u te adviseren, begeleiden, informeren en ondersteunen. In alle rust bespreken wij uw wensen en hoe u het afscheid invulling kunt geven op de wijze die het beste bij u past.

Onze kracht is de persoonlijke aandacht en professionaliteit, wij begeleiden u vanaf de kennismaking tot en met de nazorg. U zit midden in de emotie van rouw en verlies en dan moet er ook nog van alles op orte termijn geregeld worden. Wij nemen deze zorg uit handen en regelen alle zaken die te maken hebben met het overlijden en afscheid.

In deze moeilijke tijd zult u verschillende keuzes moeten maken. Vaak is er onwetendheid wat er wel / niet mogelijk is. Hierin kunnen wij u bijstaan en met onze ervaring en kennis krijgt u een helder beeld wat er past binnen uw budget.

Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen wij u tijdens een voorbespreking advies geven om samen met u inzichtelijk te maken wat u persoonlijke wensen zijn.

Foto's

Elegance Uitvaart in het kort

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Elegance Uitvaart


Bruine Lijster 57 1423 RV Uithoorn
06-21903784 Klik om te bellen