Eenvoudigafscheid.nl


EG-weg 11 9636 HX Zuidbroek
0598 234 400 Klik om te bellen

Respectvolle en voordelige uitvaarten
Laagdrempelig en persoonlijk
Duurzame uitvaartonderneming

Over Eenvoudigafscheid.nl

Eenvoudigafscheid.nl verzorgt respectvolle en voordelige uitvaarten.

Wij maken de kosten vanaf het begin inzichtelijk. U heeft al een eenvoudige uitvaart voor slechts € 1475,- . Inbegrepen zijn het uitvaartgesprek, een houten kist, laatste verzorging, aangifte van overlijden, rouwvervoer naar het crematorium en de crematie. Maar u kunt er ook voor kiezen dit pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een thuisopbaring en enkele andere mogelijkheden. Hierover leest u meer op onze website.

In onze omgang met u zijn wij laagdrempelig en persoonlijk. Wij nemen de tijd om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren en dragen ook graag ideeën aan om een uitvaart een persoonlijker tintje te kunnen geven.

Al onze uitvaarten zijn zo duurzaam mogelijk. Dat wil zeggen dat wij rekening houden met het milieu. Zo is het rouwvervoer elektrisch, de kist niet van spaanplaat, het rouwdrukwerk op biotop-papier, vindt een eenvoudige uitvaart voor € 1475,- plaats in een crematorium met elektrische oven op groene stroom enzovoort.

U kunt vooraf kosteloos een vrijblijvende offerte aanvragen. Bezoek onze website:www.eenvoudigafscheid.nl om een indruk te krijgen wie wij zijn en wat wij doen. U kunt ook onze recensies lezen. Het maakt niet uit of u bent verzekerd of niet, wij kunnen alles regelen met uw verzekeraar. Overstappen is niet nodig.

Waarom zou je teveel betalen voor een uitvaart?

Foto's

Eenvoudigafscheid.nl-Groningen

Onze locatie

Eenvoudigafscheid.nl


EG-weg 11 9636 HX Zuidbroek
0598 234 400 Klik om te bellen