Eenvoudigafscheid.nl


EG-weg 13 9636 HX Zuidbroek
050 234 0023 Klik om te bellen

Over Eenvoudigafscheid.nl

Eenvoudigafscheid.nl verzorgt respectvolle en voordelige uitvaarten.

In onze omgang met u zijn wij laagdrempelig en persoonlijk. Wij nemen de tijd om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren en dragen ook graag ideeën aan om een uitvaart een persoonlijker tintje te kunnen geven.

Wij maken de kosten vanaf het begin inzichtelijk. U heeft al een eenvoudige uitvaart voor slechts € 1475,- . Voor deze prijs heeft u alleen het noodzakelijke zoals een houten kist, laatste verzorging, rouwvervoer naar het crematorium en de crematie. Maar u kunt er ook voor kiezen dit pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een thuisopbaring en andere mogelijkheden. Hierover leest uitgebreider u op onze website.

Al onze uitvaarten zijn zo duurzaam mogelijk. Dat wil zeggen dat wij rekening houden met het milieu. Zo is het rouwvervoer elektrisch, de kist niet van spaanplaat, het rouwdrukwerk op biotop-papier enzovoort.

U kunt vooraf kosteloos een vrijblijvende offerte aanvragen. Bezoek onze website:www.eenvoudigafscheid.nl om een indruk te krijgen van wie wij zijn en wat wij doen. U kunt ook de recensies eens lezen. Het maakt niet uit of u bent verzekerd of niet, wij kunnen alles regelen met uw verzekeraar. U hoeft niet over te stappen.

Waarom zou je teveel betalen voor een uitvaart?

Foto's

Eenvoudigafscheid.nl-Groningen

Onze locatie

Eenvoudigafscheid.nl


EG-weg 13 9636 HX Zuidbroek
050 234 0023 Klik om te bellen