Eenheid Geeft Kracht


Venestraat 222 9402 GT Assen
06-154 86 501 Klik om te bellen

Over Eenheid Geeft Kracht

In onze veranderende samenleving wordt het, door het teruglopende kerkbezoek, steeds lastiger om een Pastor of Dominee bereid te vinden mee te werken aan een uitvaartdienst van mensen die niet tot de gemeenschap van de Pastor of Dominee behoren.

Toch weet u dat degene waarvan je afscheid neemt nog wel een band had met het geloof en dat wilt u ook tot uitdrukking laten komen in een uitvaartdienst. Vanuit Eenheid Geeft Kracht ben ik dan als freelance geestelijk verzorger beschikbaar om een uitvaartdienst te leiden.

Samen met u willen we in een gesprek vormgeven aan de invulling van een waardig afscheid, waarbij troost en bemoediging mogen worden geboden vanuit dankbaarheid, hoop en toekomst.

Voor uw nabestaanden is het fijn wanneer u zelf al hebt nagedacht over de invulling van uw eigen uitvaartdienst en het helpt hen in het rouwproces. In de praktijk blijkt dat veel mensen niets regelen voor hun begrafenis, waardoor de familie in een korte, vaak emotionele, tijd zelf beslissingen moet nemen. U kunt hen op voorhand helpen door zelf een aantal wensen kenbaar te maken.

Vraag vrijblijvend onze brochure, "Afscheidsdienst, persoonlijk, betrokken, hoop en troostvol"  aan via info@eenheidgeeftkracht.nl 

Soort bedrijf

Rouw-en verlies pastoraat
Uitvaartspreker

Onze locatie

Eenheid Geeft Kracht


Venestraat 222 9402 GT Assen
06-154 86 501 Klik om te bellen