DVA Uitvaartzorg


Prinsengracht 396c 1016 JB Amsterdam
06 57 54 41 85 Klik om te bellen

Over DVA Uitvaartzorg

De Dames van Amsterdam Uitvaartzorg bestaat uit Linda Brouwer, Gonny de Doodt,twee dames met verschillende achtergronden, eigenschappen en leeftijden. De combinatie van deze verschillen vormt onze kracht en maakt dat wij een sterk team vormen met een heldere visie op uitvaartverzorging. Spiritueel, zorgzaam en creatief zijn onze kernwoorden.

Wij verzorgen voor u een persoonlijke, warme en waardevolle uitvaart. Een afscheid zoals u dat wilt voor uw dierbare of voor uzelf. Wij steunen en adviseren u in de emotionele en hectische dagen voor de uitvaart en de dag van de uitvaart.
Wij kunnen u zoveel mogelijk uit handen nemen, maar u kunt ook veel zelf doen.

Eén van de dames is uw aanspreekpunt tijdens de uitvaart. Als dames onderling werken wij nauw samen en assisteren elkaar waar nodig.
Wij kunnen de uitvaart voor u verzorgen ongeacht uw verzekeraar.

NB! Heeft u een naturaverzekering en wilt u zelf uw uitvaartverzorger kiezen, controleer dan hoeveel u uitgekeerd krijgt van uw verzekeraar.

Een voorgesprek is een gesprek waarin u uw wensen en ideeën voor uw uitvaart kunt bespreken en vastleggen. Soms wil men van te voren zijn wensen uit spreken en geheel of deels zijn uitvaart regelen. Dit kan rust geven.

Tijdens het gesprek bespreken we waar de uitvaart zou kunnen plaatsvinden, welk vervoer en welke kist of opbaarplank u wilt. Ook kunnen we een opzet voor een rouwbrief maken. Wij zetten al uw wensen voor u op papier. U kunt uw wensen altijd nog veranderen.
Alles is bespreekbaar.

Wanneer u behoefte heeft aan een vervolggesprek, is dit altijd mogelijk.

Wij kunnen voor u een kostenindicatie maken.U kunt een email sturen naar info@dvauitvaartzorg.nl met uw wensen en gegevens. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een wensendocument is een document waarin u aan kunt geven wat uw wensen zijn betreffende uw eigen uitvaart.

U kunt het document aanvragen en vervolgens thuis invullen. Vergeet het document niet te ondertekenen en van de datum te voorzien. Het is aan te raden het wensendocument bij uw verzekeringspapieren te bewaren en uw naasten te vertellen dat u uw wensen hebt genoteerd.

Het document is geen testament en heeft dus geen rechtsgeldigheid. Volgens de wet dient de wens of de vermoedelijke wens van de overledene, tenzij dat redelijkerwijs niet gevergd kan worden, uitgevoerd te worden. In die zin is het document zeker van waarde.

U kunt het wensendocument kosteloos aanvragen op onze website www.dvauitvaartzorg.nl

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op ons
meldnummer 06 57 54 41 85

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

DVA Uitvaartzorg


Prinsengracht 396c 1016 JB Amsterdam
06 57 54 41 85 Klik om te bellen