Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging


de Singel 3 8307 BR Ens
0527 251 070 Klik om te bellen

Met Hart en Ziel
Al ruim 19 jaar een vertrouwd gezicht
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Over Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Iedere uitvaart verdient maximale zorg en aandacht

Wanneer een dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Jacob en Lyke begeleiden u op een persoonlijke manier in dat proces. Aandacht, zorg en nazorg bij een verlies is erg belangrijk. Samen met de nabestaanden zorgen wij voor een begrafenis of crematie die bij de overledene, maar ook bij de nabestaanden past. Dit doen wij met Hart en Ziel.

Al weer ruim 19 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht in ‘De Noordoostpolder’ en hebben wij vele families mogen ondersteunen. De eerste 10 jaar door Debby en alweer 9 jaar door Jacob. Sinds 2021 is dochter Lyke toegetreden tot het bedrijf en heeft Debby een stapje terug gedaan.
Mensen helpen op een kwetsbaar moment in hun leven en er voor zorgen dat nabestaanden tevreden zijn over de uitvaart van hun dierbare is voor ons beide de drijfveer voor dit mooie werk. Heel bewust is er de keuze om u persoonlijk en met alle rust te begeleiden. Dat wij daarbij toegelaten worden in de intimiteit van het afscheid nemen, vinden wij heel bijzonder.

Mogelijkheden

Stap voor stap krijgt het afscheid vorm. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart groeit het naar een persoonlijk geheel... stap voor stap, elke dag een stukje. Hierbij proberen wij ons zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de familie. In alle rust wordt het uitgevoerd. Er zijn veel dingen om over na te denken en waarin een keuze gemaakt moet worden. Enkele mogelijkheden vindt u op onze website onder het kopje 'mogelijkheden': uitvaartzorgnop.nl/mogelijkheden-bij-een-uitvaart/

Ons logo, de Ornithogalum

Ons logo, de Ornithogalum heeft als symbolische betekenis 'zuiverheid'. De lange steel van deze bloem staat voor ons symbool als 'het levenspad', de weg die je in je leven bewandeld... De bloemetjes komen uit en gaan bloeien... 'het leven'. Waar het ene bloemetje begint met leven, sterft langzaam het bloemetje ernaast. Op deze manier zijn leven en dood met elkaar verbonden, net als bij ons mensen.

Met hart en ziel

Foto's

Lyke Buijsman van 'Debby van der Weegh Persoonlijke uitvaartverzorging'
Jacob Buijsman van 'Debby van der Weegh Persoonlijke uitvaartverzorging'
Afscheid nemen met hart en ziel

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Uitvaartbegeleider

Verdieping laatste verzorging

Uitvaartondernemer

Team

Onze locatie

Logo Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging


de Singel 3 8307 BR Ens
0527 251 070 Klik om te bellen