Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging


de Singel 3 8307 BR Ens
0527251070 Klik om te bellen

Over Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Wanneer een dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Jacob begeleidt u op een persoonlijke manier in dat proces. Aandacht, zorg en nazorg bij een verlies is erg belangrijk. Samen met de nabestaanden zorg ik voor een begrafenis of crematie die bij de overledene, maar ook bij de nabestaanden past. Dit doe ik met Hart en Ziel.

Al weer ruim 18 jaar zijn wij een vertrouwd gezicht in ‘De Noordoostpolder’ en hebben wij vele uitvaarten mogen verzorgen. De eerste 10 jaar door Debby en alweer 8 jaar door Jacob. Mensen helpen op een kwetsbaar moment in hun leven en er voor zorgen dat nabestaanden tevreden zijn over de uitvaart van hun dierbare is voor ons beide de drijfveer voor dit mooie werk. Heel bewust is er de keuze om u persoonlijk te begeleiden. Dat wij daarbij toegelaten worden in de intimiteit van het afscheid nemen, vinden wij heel bijzonder.


Ons logo, de Ornithogalum heeft als symbolische betekenis zuiverheid. De lange steel van deze bloem staat voor ons symbool als het levenspad, de weg die je in je leven bewandeld. de bloemetjes komen uit en gaan bloeien ”het leven”. Waar het ene bloemetje begint met leven, sterft langzaam het bloemetje ernaast. Op deze manier zijn leven en dood met elkaar verbonden, net als bij ons mensen.

'Met hart en ziel'

Foto's

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging in het kort

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Uitvaartbegeleider

Verdieping laatste verzorging

Team

Onze locatie

Logo Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging

Debby van der Weegh persoonlijke uitvaartverzorging


de Singel 3 8307 BR Ens
0527251070 Klik om te bellen