De Uitvaartwens


Zandwerven 23 1715 KL Spanbroek
0615622968 Klik om te bellen

Over De Uitvaartwens

Een uitvaart kunt u niet overdoen. Daarom moet het in één keer goed. Precies zoals u het wilt. Met de juiste sfeer, op de juiste plek en op de juiste manier. En dat is voor iedereen anders. De Uitvaartwens … want iedereen heeft recht op een persoonlijke, mooie en warme uitvaart. Dat is de wens van De Uitvaartwens.

Elke uitvaart is anders. Soms een grote uitdaging en soms helder en concreet. Mijn doel is om met de nabestaanden, voor alle dierbaren een persoonlijke uitvaart te organiseren. Het gaat over degene die er niet meer is. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook. En voor ieder budget is er een mooie, persoonlijke en unieke uitvaart te organiseren.

Vrije keuze

In mijn gesprekken geef ik de nabestaanden vooral keuzes en geen verplichtingen. Mijn motto: alles is mogelijk! Zo heb ik al veel uitvaarten buiten de geijkte uitvaartcentra georganiseerd. Op locaties die dierbaar of belangrijk zijn geweest voor degene die er niet meer is. Denk hierbij aan op de golfbaan, op een boot of in een café of restaurant. Dit zijn hele persoonlijke varianten en bovendien vaak ook een stuk voordeliger.

U kunt met elke verzekering terecht bij De Uitvaartwens.

Het is een misverstand, dat u voor het regelen van uw uitvaart gebonden bent aan de uitvaartverzekering die u heeft afgesloten. U kunt met elke verzekering bij mij terecht, desgewenst kan ik direct voor u contact leggen met de betreffende verzekeringsmaatschappij. Ook hierover neem ik graag uw zorgen uit handen.

De Uitvaartwens is uw betrokken Uitvaartverzorger

De Uitvaartwens is DE uitvaartverzorger voor de regio's Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Hoorn, De Beemster, Purmerend en Amsterdam. U heeft van begin tot het eind met dezelfde uitvaartverzorger te maken. 

Wat zeggen anderen over De Uitvaartwens?

Wilt u meer informatie over mijn dienstverlening en zien wat families over mij en mijn dienstverlening zeggen? Neem een kijkje op mijn site. 

Video

De Uitvaartwens, want je kunt maar één keer afscheid nemen!

Foto's

De Uitvaartwens in het kort

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Crematorium
Kinderuitvaarten
Rouwvervoer
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Diploma Uitvaartverzorger

Artikelen

Het afscheid van Herman

Op een bloedhete dag begin augustus overleed Herman. Zijn dochter belde mij op om te vragen of ik de uitvaart voor hen wilde verzorgen. Haar vader was overleden in het ziekenhuis en ze wilden hem graa...

Het afscheid van Bart

Afscheid van Bart Totaal onverwacht overlijdt Bart, hartstilstand. Vorig jaar overleed zijn vader, ook hartstilstand. Bart bleef samen met zijn moeder achter, een twee-eenheid, onafscheidelijk. En in...

Onze locatie

Logo De Uitvaartwens

De Uitvaartwens

De Uitvaartwens


Zandwerven 23 1715 KL Spanbroek
0615622968 Klik om te bellen