De Uitvaartwens


Zandwerven 23 1715 KL Spanbroek
0615622968 Klik om te bellen

Over De Uitvaartwens

Een uitvaart kunt u niet overdoen. Daarom moet het in één keer goed. Precies zoals u het wilt. Met de juiste sfeer, op de juiste plek en op de juiste manier. En dat is voor iedereen anders. De Uitvaartwens … want iedereen heeft recht op een unieke, mooie en warme uitvaart. Dat is de wens van De Uitvaartwens.

Elk afscheid is anders. Soms een grote uitdaging en soms helder en concreet. Samen met de nabestaanden geef ik invulling aan het persoonlijke afscheid van hun dierbare. Een afscheid dat gaat over degene die er niet meer is. Ieder mens is uniek, dus iedere uitvaart ook. En voor ieder budget is er een mooie, persoonlijke en unieke uitvaart te organiseren.

Vrije keuze

In mijn gesprekken geef ik de nabestaanden vooral keuzes en geen verplichtingen. Mijn motto: alles is mogelijk! Zo heb ik al veel uitvaarten buiten de geijkte uitvaartcentra georganiseerd. Op locaties die dierbaar of belangrijk zijn geweest voor degene die er niet meer is. Denk hierbij aan op de golfbaan, op een boot of in een café of restaurant. Dit zijn hele persoonlijke varianten en bovendien vaak ook een stuk voordeliger.

U kunt met elke verzekering terecht bij De Uitvaartwens

Het is een misverstand, dat u voor het regelen van uw uitvaart gebonden bent aan de uitvaartverzekering die u heeft afgesloten of een uitvaartvereniging waar u lid van bent. U kunt met elke verzekering bij mij terecht, desgewenst kan ik direct voor u contact leggen met de betreffende verzekeringsmaatschappij of met de uitvaartvereniging. Ook hierover neem ik graag uw zorgen uit handen.

De Uitvaartwens is uw betrokken Uitvaartbegeleider

De Uitvaartwens is DE uitvaartverzorger voor de regio's Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Hoorn, De Beemster, Purmerend, Amsterdam en het Gooi. U heeft van begin tot het eind met dezelfde uitvaartbegeleider te maken.

Wat zeggen anderen over De Uitvaartwens?

Wilt u meer informatie over mijn dienstverlening en zien wat families over mij en mijn dienstverlening zeggen? Neem een kijkje op mijn site.

Video

De Uitvaartwens, want je kunt maar één keer afscheid nemen!

Foto's

Opbaren met een wade
Kinderuitvaarten
Marion van De Uitvaartwens
Een bakfiets als rouwvervoer
Je eigen unieke kist ontwerpen
Een brandweerauto als rouwauto
Marion Horvers

Soort bedrijf

Begraafplaats
Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Crematorium
Kinderuitvaarten
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Diploma Uitvaartverzorger

Artikelen

Het afscheid van Herman

Op een bloedhete dag begin augustus overleed Herman. Zijn dochter belde mij op om te vragen of ik de uitvaart voor hen wilde verzorgen. Haar vader was overleden in het ziekenhuis en ze wilden hem graag...

Het afscheid van Bart

Afscheid van Bart Totaal onverwacht overlijdt Bart, hartstilstand. Vorig jaar overleed zijn vader, ook hartstilstand. Bart bleef samen met zijn moeder achter, een twee-eenheid, onafscheidelijk. En ineens...

Onze locatie

Logo De Uitvaartwens

De Uitvaartwens

De Uitvaartwens


Zandwerven 23 1715 KL Spanbroek
0615622968 Klik om te bellen