De Schipper & Schaap


Lampenistenstraat 31 1019 TK Amsterdam
0208204473 Klik om te bellen

Over De Schipper & Schaap

‘Hoe hoort het eigenlijk, een uitvaart?’ – het is een vraag die veel mensen bezighoudt. Het antwoord: niets moet. En wat wél moet, dat regel ik. Samen gaan we het gesprek aan, op jouw tempo en op jouw manier. Na een overlijden sta ik nabestaanden met raad en daad bij en ben ik vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van de uitvaart beschikbaar. De overledene is het belangrijkst.

Ik onderhoud warm contact met tal van lokale ondernemers. Ik ga mee naar die ene bloemist waar je zo aan verknocht bent, ik maak me er hard voor dat ik die bijzondere locatie regel, passende muziek neem ik voor mijn rekening… alles is mogelijk. Ik heb oog voor detail en beweeg mee met jouw wensen. Je vindt houvast, terwijl je tegelijkertijd vrij gelaten wordt. Niets moet, alles mag.

Dat geldt voor iedereen. Ook voor mensen met een kleiner budget, zowel verzekerd als onverzekerd. Ik ben te allen tijde transparant en zorg dat het kostenplaatje vooraf duidelijk is. We wegen samen af wat binnen deze kaders de mogelijkheden zijn, zodat jouw nabestaanden achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. Een rouwperiode staat in het teken van samenzijn, daar passen zorgen niet bij.

Linda Schaap

De Schipper & Schaap Uitvaart

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

De Schipper & Schaap


Lampenistenstraat 31 1019 TK Amsterdam
0208204473 Klik om te bellen