De Regenboog Uitvaartbegeleiding


Agnes Croesinklaan 11 2636 HL Schipluiden
06-128 222 22 Klik om te bellen

Over De Regenboog Uitvaartbegeleiding

De Regenboog uitvaartbegeleiding realiseert al 12 jaar eigentijdse uitvaarten op een wijze zoals de familie wenst, in de geest van hun overleden dierbare, ook als de wensen anders zijn dan het gangbare. De uitvaart is een afsluiting maar ook een nieuw begin zonder die ander. Het is belangrijk om met een goed gevoel achterom te kunnen kijken “.. omdat het leven verder gaat“.

Wij, John van Kleef en Margret van Kleef-van Winden, zijn de families die wij hebben mogen begeleiden zeer dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij ervaren het als onze roeping, “er te zijn” voor mensen die te maken krijgen met verlies en afscheid moeten nemen van een dierbare, hierdoor kunnen we zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaarstaan.

Wij zijn beiden geruime tijd actief geweest als vrijwilliger. John heeft jaren mensen begeleid die een partner hebben verloren en mensen in een terminale fase met een levensverwachting van 3 maanden. Daarnaast organiseerde hij gespreksgroepen om over ‘de zin’ van het leven te filosoferen. Margret is 12½ jaar onderwijzeres geweest in de onderbouw op een christelijke basisschool. Daarnaast is zij vele jaren actief geweest bij de kerk met het organiseren van kindernevendiensten en heeft ze vanuit Humanitas gezinnen ondersteund die tijdelijk een steuntje in de rug konden gebruiken.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Rouwvervoer
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Artikelen

Laagste uitvaartkosten

De Regenboog verzorgt sinds 2008 uitvaarten in de regio Midden Delfland binnen een straal van 25 km om Delft. Wij zijn gevestigd in Schipluiden (gemeente Midden Delfand) en in Delft. De regenboog verzorgt...

Uitvaartonderneming De Regenboog

De Regenboog: uitvaartbegeleiding vanuit het hart met oog voor detail … … zo krijgen John en Margret regelmatig te horen van de betrokken families. Het overlijden van een dierbare gaat...

Onze locatie

Logo De Regenboog Uitvaartbegeleiding

De Regenboog Uitvaartbegeleiding

De Regenboog Uitvaartbegeleiding


Agnes Croesinklaan 11 2636 HL Schipluiden
06-128 222 22 Klik om te bellen