De Klijn Uitvaartzorg


Edelsteen 190 3991 SV Houten
030 2901581 Klik om te bellen

Over De Klijn Uitvaartzorg

Afscheid nemen vraagt liefdevolle aandacht en tijd...

Een overlijden van een dierbare zorgt voor veel verdriet en emoties.

In korte tijd moeten er dan veel beslissingen genomen worden om de uitvaart te regelen. De Klijn Uitvaartzorg helpt u graag daarbij, zodat u er niet alleen voor staat. Wij vinden het belangrijk dat u op uw eigen manier afscheid kan nemen en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Je kan maar één keer afscheid nemen en wij zien het dan ook als onze taak om, samen met de nabestaanden een waardige en mooie uitvaart neer te zetten. Voor ons is het allerbelangrijkste dat u tijd kunt nemen om het verlies te verwerken, want na de uitvaart begint pas het rouwproces. De juiste manier van afscheid nemen zal helpen bij het rouwen.

De Klijn Uitvaartzorg houdt niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met de verzekering en het beschikbare budget. Wij adviseren en zoeken samen met u naar alternatieven als iets buiten het budget valt.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartonderneming
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Kwalireitsregister Uitvaartverzorger

Artikelen

Gebruik van een uitvaartbus.

Voor het eerst heb ik voor een familie een uitvaartbus besteld.Ik had het idee dat wanneer je met de uitvaartkist in de bus naar het crematorium in Nieuwegein rijdt dat dit heel prettig is. Mijn persoonlijk...

Onze locatie

De Klijn Uitvaartzorg


Edelsteen 190 3991 SV Houten
030 2901581 Klik om te bellen