Dagliefste...


Pieter Bedijnstraat 1 2202 VJ Noordwijk
+31 (0) 6 5757 8037 Klik om te bellen

Over Dagliefste...

Met Dagliefste begeleid ik mensen die te maken krijgen met verlies en rouw. Op allerlei momenten in een leven. Daarnaast geef ik bij een overlijden samen met de betrokkenen vorm aan een bijzonder afscheid en uitvaart op unieke locaties . Door verdieping en oprechte aandacht voor wat er is, bied ik de mogelijkheid om een afscheid op eigen wijze in te kleuren en een goede en gezonde plaats te geven. Zonder format dus ruimte voor alles wat wenselijk is organiseer ik een afscheid dat bij je past.

De bijzondere locaties die ik als Dagliefste kan aanbieden, zoals het strand en plekken midden in de duinen, verbinden je volledig met het leven van je dierbaren.

Ook bied ik AfscheidsFotografie aan omdat waardevolle beelden woorden geven in periodes van stilte.

En tenslotte organiseer ik brainstormen en workshops voor professionals en particulieren over Vormgeving van het nieuwe Afscheid en Uitvaart" 

Waarom ik tussen al die uitvaartondernemers Dagliefste ben gestart? Omdat ik vind dat afscheid nemen echt anders kan. Wil je weten hoe? Neem gerust contact om met mij voor meer informatie of een persoonlijke ontmoeting. www.dagliefste.nl

Foto's

Dit is Monique...Oprichtster van Dagliefste

Soort bedrijf

Begeleiding bij rouw en verlies
Begeleiding bij verlies en rouw
Ritueelbegeleiding
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Dagliefste...


Pieter Bedijnstraat 1 2202 VJ Noordwijk
+31 (0) 6 5757 8037 Klik om te bellen