Coppens Uitvaartzorg Wouw


Kloosterstraat 13 4724 EE Wouw
0165-303074 Klik om te bellen

Over Coppens Uitvaartzorg Wouw

Uitvaartzorg Coppens Wouw
Uitvaartzorg Coppens Wouw is vanaf 1991 gevestigd in het rouwcentrum aan de Kloosterstraat 13 te Wouw. In 2013 hebben wij het hele rouwcentrum vernieuwd en gemoderniseerd. Er is een intieme ontvangkamer, waarin nabestaanden met elkaar kunnen zijn en een kopje koffie of thee kunnen drinken. Voor de kinderen is er een kinderhoek.

In de huiselijke opbaarkamer kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Daarnaast is het mogelijk om in kleine kring een afscheidsdienst te houden. De ruimte is geschikt voor groepen tot 30 personen. In Rouwcentrum Coppens Wouw kunt u de uitvaart op een intieme manier gestalte geven; het is een sfeervolle plek van waaruit u uw overleden naaste gepast kunt begraven of cremeren.

Alles in eigen beheer.
Doordat Uitvaartzorg Coppens alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Uitvaartzorg Coppens hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Uitvaart verzekering.
Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Kijk ook op onze website: https://uitvaartcoppens.nl/regio-wouw/

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Coppens Uitvaartzorg Wouw


Kloosterstraat 13 4724 EE Wouw
0165-303074 Klik om te bellen