Coppens Uitvaartzorg Oud Gastel


Veerkensweg 4 4751 CS Oud Gastel
0165-564009 Klik om te bellen

Over Coppens Uitvaartzorg Oud Gastel

Coppens Uitvaartzorg Oud Gastel
In de moeilijke tijd na een overlijden wilt u in alle rust afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Het afscheidscentrum in Oud Gastel, gelegen aan de Veerkensweg 4 geeft u dit moment van rust. Het afscheidscentrum voldoet aan alle verwachtingen van vandaag de dag en is voorzien van moderne faciliteiten. De familieleden kunnen in alle rust afscheid nemen van hun dierbare in de sfeervol ingerichte opbaarkamer. Het afscheidscentrum beschikt tevens over een familiekamer. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zodat u naar eigen behoefte, op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht kunt. De familiekamer heeft een huiselijke intimiteit en geeft daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een plek waar u zich thuis voelt.

Er kwam steeds meer vraag naar kleinere, intieme ruimtes om een afscheidsdienst te houden. Daarvoor hebben wij in het afscheidscentrum een sfeervolle ruimte gecreëerd die plaats biedt aan maximaal 90 personen. De aula kenmerkt zich door de gemoedelijke en warme uitstraling en heeft een laagdrempelig karakter. Vanuit het rouwcentrum kunt u de begrafenis of crematie van uw dierbare op een passende manier vorm geven.

Het afscheidscentrum is gunstig gelegen voor het verzorgen van o.a. uitvaarten in Oud Gastel, Oudenbosch, Standdaarbuiten, Stampersgat, Hoeven, Bosschenhoofd, Kruisland en Steenbergen.

Alles in eigen beheer.
Doordat Uitvaartzorg Coppens alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Uitvaartzorg Coppens hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Uitvaart verzekering.
Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Kijk ook op onze website: https://uitvaartcoppens.nl/regio-oud-gastel/

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Coppens Uitvaartzorg Oud Gastel


Veerkensweg 4 4751 CS Oud Gastel
0165-564009 Klik om te bellen