Coppens Uitvaartzorg


De Meeten 42 4706 NG Roosendaal
0165 564 009 Klik om te bellen

Al meer dan 33 jaar een vertrouwde naam
Alles in eigen beheer
24 uur per dag bereikbaar

Over Coppens Uitvaartzorg

Coppens Uitvaartzorg is een betrokken uitvaartonderneming met ruim 33 jaar ervaring en een persoonlijk team van 8 uitvaartbegeleiders. Één begeleider voor betrokkenen en vertrouwde ondersteuning. Het laatste afscheid is een bijzondere herinnering aan de overledene en veelal een intieme, persoonlijke gebeurtenis. Daarom is het zo belangrijk dat alles volgens úw wensen (en die van de overledene) verloopt. Voor veel nabestaanden is het prettig om bij zo’n persoonlijke gebeurtenis met één persoon contact te hebben. Daarom wordt er bij Coppens Uitvaartzorg van begin tot eind geprobeerd om de begeleiding door dezelfde uitvaartbegeleider te laten verrichten . Die zorgt voor een stijlvolle en vlekkeloze uitvaartdienst waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Wij vertellen u graag op welke manier wij zo’n gedenkwaardige uitvaart kunnen verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.


Familie bedrijf
Coppens Uitvaartzorg is in 1990 opgericht door Kees en Anja Coppens. Het is een echt familiebedrijf en al jaren een vertrouwde naam in de regio. Kees heeft ruim veertig jaar ervaring in de uitvaartzorg en sinds 2010 is zoon Jeffrey fulltime werkzaam in het familiebedrijf. Jeffrey is met het bedrijf opgegroeid; in zijn jonge jaren begon hij met het rouwdrukwerk en groeide van daaruit verder in het bedrijf. Sinds 2012 is Jeffrey mede-eigenaar; daardoor zal ook in de toekomst Uitvaartzorg Coppens een blijvende steun zijn voor nabestaanden.

Anja Coppens heeft zich toegelegd op hulpverlening bij stervensbegeleiding en rouwverwerking. De verbinding met rouwpraktijk ‘De Einderveer’ maakt Uitvaartzorg Coppens uniek: wij helpen u en uw gezin ook ná de uitvaart, als u moeite heeft het verlies een plek te geven.

Foto's

Team Coppens Uitvaartzorg
Afscheidscentrum Roosendaal
Aula Coppens Uitvaartzorg
24 uur familiekamer Coppens Uitvaartzorg
Ontvang / condoleanceruimte Coppens Uitvaartzorg

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartverzorging

Certificeringen

Keurmerk persoonlijke uitvaart

Demenitie Vriendelijkte uitvaart

Onze locatie

Logo Coppens Uitvaartzorg

Coppens Uitvaartzorg

Coppens Uitvaartzorg


De Meeten 42 4706 NG Roosendaal
0165 564 009 Klik om te bellen