Coppens-Brens Uitvaartzorg


Baai 156 4871 BE Etten-Leur
076-5015006 Klik om te bellen

Over Coppens-Brens Uitvaartzorg

Uitvaartzorg Coppens – Brens Etten-Leur
Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Zij is daar altijd een vertrouwd gezicht geweest als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Rijsbergen, Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd en Rucphen. Ook daar had ze de naam van een vertrouwde en betrokken uitvaartbegeleider. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan. Via Uitvaartzorg Coppens-Brens kunt een persoonlijke uitvaart regelen.

Alles in eigen beheer.
Doordat Uitvaartzorg Coppens – Brens Etten-leur alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Uitvaartzorg Coppens – Brens hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Uitvaart verzekering.
Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Kijk op onze website: https://uitvaartcoppens.nl/regio-etten-leur/

Soort bedrijf

Afscheidscentrum
Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Uitvaart
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartcentrum
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Logo Coppens-Brens Uitvaartzorg

Coppens-Brens Uitvaartzorg

Coppens-Brens Uitvaartzorg


Baai 156 4871 BE Etten-Leur
076-5015006 Klik om te bellen