Claudia Rossen Uitvaartverzorging


Vieracker 39A 6581 JV Malden
06-22382404 Klik om te bellen

Over Claudia Rossen Uitvaartverzorging

Het tijdstip waarop het leven eindigt is meestal niet bekend. Wanneer het einde van het leven in zicht komt of werkelijkheid geworden is, kunt u contact opnemen met Claudia Rossen Uitvaartverzorging. Wij zullen u op betrokken wijze helpen bij alles wat er geregeld moet worden rondom de uitvaart.

Vaak is er al een begrafenisverzekering afgesloten bij een uitvaartverzekeraar. Dit wil niet zeggen dat zij ook de uitvaart moeten verzorgen. Ook al bent u daar verzekerd, u heeft altijd de vrijheid te kiezen voor uw eigen uitvaartverzorging. Claudia Rossen Uitvaartverzorging regelt de uitvaart en stemt dit voor u af met uw verzekeringsmaatschappij. Wij ­regelen de complete uitvaart: van het verzorgen van de overledene, tot aan het opbaren, het rouwdrukwerk en de uitvaartplechtigheid. U betaalt alleen de werkelijk gemaakte kosten en bent niet gebonden aan pakketten zoals deze door de verzekeraar worden aangeboden.

Het laatste afscheid van een dierbare is ingrijpend en verdient alle tijd en aandacht. Waar het leven eindigt, blijft de herinnering. Met een hart voor mensen helpt Claudia Rossen Uitvaartverzorging u om dit laatste afscheid op een unieke wijze vorm te geven. Wij streven ernaar om dit zo veel mogelijk conform de levensstijl en levenswijze van de overledene te doen.

Claudia Rossen Uitvaartverzorging heeft ook een ‘Laatste Wensenboekje’. Hierin kunt u aangeven hoe u uw uitvaart vorm wilt geven. Dit boekje kunt u gratis en vrijblijvend bij ons opvragen. Ook kunt u nu al in een kosteloos voorgesprek informeren naar alle mogelijkheden. Alles wat bij een afscheid komt kijken wordt met u besproken en daar waar nodig, nemen wij uw zorgen weg.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Claudia Rossen Uitvaartverzorging


Vieracker 39A 6581 JV Malden
06-22382404 Klik om te bellen