Carla van der Burg Uitvaartverzorging


Holtstek 4 9713 DC Groningen
0503186636 Klik om te bellen

Over Carla van der Burg Uitvaartverzorging

Voor het regelen van een uitvaart in Groningen, Haren, Zuidlaren, Schipborg, Norg, Roden enz.: Carla van der Burg Uitvaartverzorging

Carla van der Burg Uitvaartverzorging is een begrafenisondernemer met een klein bedrijf. Dat geeft ruimte om u zo veel mogelijk steun te bieden op alle vlakken die met een uitvaart te maken hebben. Samen bereiden we het afscheid voor en geven het vorm, waarbij u bepaalt wat er moet gebeuren en ik u ondersteun om dat mogelijk te maken. Dat doe ik op een zorgvuldige manier, met aandacht voor details.

Het is heel moeilijk om afscheid te moeten nemen van iemand die je lief hebt. Maar als je terug kunt kijken op een uitvaart die passend is, zowel bij de overledene als bij de naasten, kan dat troost geven.

De vragen die je hebt nadat je kind is overleden of als je te horen hebt gekregen dat je kind gaat overlijden zijn nog weer van een heel andere orde. Een babyuitvaart of een kinderuitvaart vraagt om een heel individuele aanpak; vanuit mijn ervaring hiermee kan ik verschillende ideeën aandragen. Ook om andere kinderen erbij te betrekken.

Foto's

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten

Onze locatie

Carla van der Burg Uitvaartverzorging


Holtstek 4 9713 DC Groningen
0503186636 Klik om te bellen