Bouman Uitvaartzorg


Achter de Brink 19 9531 AZ Borger
085 – 8000 079 Klik om te bellen

Over Bouman Uitvaartzorg

Voor een persoonlijke begrafenis of crematie

Transparant over kosten van elke uitvaart

Eigentijdse uitvaartzorg in Noord- en Oost-Nederland

Elke uitvaart draait om de overledene. En de nabestaanden. Bouman Uitvaartzorg is een eigentijdse uitvaartorganisatie. Uw wensen staan bij ons centraal. Zo vinden wij de kleuren zwart of antraciet niet vanzelfsprekend voor elke uitvaart. Met oog voor detail creëren wij de sfeer die past bij de overledene en voldoet aan de wensen van de nabestaanden.

Persoonlijk betrokken bij elke uitvaart

Waar u ook verzekerd bent, Bouman Uitvaartzorg verzorgt elke begrafenis en crematie in Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Met persoonlijke betrokkenheid maken wij van elke uitvaart een memorabele gebeurtenis. 

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten

Wij zijn open en transparant over de kosten van uitvaarten. U hoort vooraf altijd exact wat de prijs is van de uitvaart van uw dierbare. Dus u komt nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Kies voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie

Wilt u een goedkope begrafenis of crematie? Kies dan voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie. Wij kennen alle mogelijkheden om de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk te houden en adviseren u graag over de mogelijkheden van een budget uitvaart.

Foto's

Bouman Uitvaartzorg

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Rouwvervoer
Uitvaartvereniging
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Bouman Uitvaartzorg


Achter de Brink 19 9531 AZ Borger
085 – 8000 079 Klik om te bellen