Bogaard Uitvaarten


Schaepmanstraat 22 3601 WP Maarssen
06-42661783 Klik om te bellen

Over Bogaard Uitvaarten

BOGAARD UITVAARTEN, uitvaartverzorging in Maarssen en omstreken met een persoonlijke aanpak. 

Bogaard uitvaartverzorging is gevestigd in Maarssen. Door mijn kennis en ervaring ben ik goed bekend met de mogelijkheden voor uw uitvaart en uitvaartzorg in en rondom omgeving Maarssen. Wanneer u een regelgesprek wenst in Utrecht kom ik graag naar u toe.

Ik kan u ondersteunen in de veelal hectische en emotionele periode. Of het nu gaat om begraven of cremeren, ik kan u in een adviserend gesprek de mogelijkheden uitleggen en informatie geven over de kosten die zijn verbonden aan een begrafenis of crematie.

Mijn doel als uitvaartverzorger is om samen met u de dag van de uitvaart vorm te geven zodat u op een passende manier afscheid kunt nemen. Iedere uitvaart is uniek. Ik ben flexibel, neem voor u rustig de tijd en ik luister aandachtig naar uw wensen. Tegenwoordig is er veel mogelijk bij een begrafenis of crematie.Door mijn ervaring met de (on)mogelijkheden op locaties corona weet ik goed wat er wel en niet mogelijk is op dit gebied. Ik werk onafhankelijk en ben niet gebonden aan vaste leveranciers. In de uitvaartbegeleiding begeleid ik u van a tot z en is alles tot in de puntjes verzorgd. 

Foto's

foto met witte roos

Soort bedrijf

Uitvaartonderneming

Onze locatie

Bogaard Uitvaarten


Schaepmanstraat 22 3601 WP Maarssen
06-42661783 Klik om te bellen