Begrafenisverzorging Klaassen


Schoutstraat 71 4336 HP Middelburg
06-24599101 Klik om te bellen

Over Begrafenisverzorging Klaassen

Aandacht voor een waardig afscheid, daar staat Begrafenisverzorging Klaassen voor. Betrouwbaarheid, zorgzaamheid, respect en integriteit horen daar als vanzelfsprekend bij.

Begrafenisverzorging Klaassen is ervan overtuigd dat een persoonlijke invulling van de uitvaart belangrijk is voor het rouwproces. Nabestaanden hebben hierover vaak hun eigen opvattingen en wensen die passen bij de overledene en diens levensovertuiging.

Afscheid nemen went nooit. Voor nabestaanden is er een leven vóór en ná het overlijden van hun geliefde. Een goed verzorgde uitvaart, waar met tevredenheid op teruggezien wordt, is belangrijk voor het rouwproces.

Ons werkgebied is heel Zeeland, maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Vanwege onze geloofsovertuiging verzorgen we alleen begrafenissen. Maar Begrafenisverzorging Klaassen staat voor iedereen klaar, ongeacht zijn of haar overtuiging. Iedereen is bij ons welkom!

Bezoek voor meer informatie onze website www.begrafenisverzorgingklaassen.nl

Op de website vind u ook een bestelformulier voor onze uitgave 'Besproken'. Een opstap voor gesprek, over de invulling en wensen rondom uw overlijden en uitvaart. Een informatief en helpend boekje wat uw nabestaanden houvast kan geven in een emotionele tijd. 

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Begrafenisverzorging
Uitvaart
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Logo Begrafenisverzorging Klaassen

Begrafenisverzorging Klaassen

Begrafenisverzorging Klaassen


Schoutstraat 71 4336 HP Middelburg
06-24599101 Klik om te bellen