Begrafenisverzorging de Visser


't Zanddorp 54 4335 AK Middelburg
0648908971 Klik om te bellen

Over Begrafenisverzorging de Visser

Voorbereiding van de begrafenis

Begrafenisverzorging De Visser ondersteunt u tijdens de voorbereiding van de uitvaart. Samen met u zorgen wij voor een passend en persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven dat de overledene heeft geleid. Hierbij nemen wij zoveel mogelijk praktische zaken uit handen, zodat u tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare.

Met aandacht en tijd voor uw emoties, verhalen, herinneringen en wensen leiden wij u stap voor stap langs alle mogelijkheden, zodat er gaandeweg een duidelijk beeld ontstaat hoe het afscheid zo goed mogelijk kan worden ingevuld. Vervolgens treffen we alle voorbereidingen om het afscheid op de gewenste wijze te laten plaatsvinden.

Een uitvaart voor ieder budget

Het beschikbare budget kan een belangrijke factor zijn bij het maken van bepaalde keuzes. De kosten voor een uitvaart worden grotendeels bepaald door keuzes die worden gemaakt met betrekking tot de uitvaartlocatie, de kist en de catering. Het is onze ervaring dat er binnen elk budget een mooie en persoonlijke uitvaart kan worden verzorgd. Natuurlijk ontvangt u vooraf een kostenoverzicht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Soort bedrijf

Begrafenis- en crematieonderneming
Kinderuitvaarten
Rouwvervoer
Thanatopraxie
Uitvaartbegeleiding
Uitvaartspreker
Uitvaartverzorging

Onze locatie

Begrafenisverzorging de Visser


't Zanddorp 54 4335 AK Middelburg
0648908971 Klik om te bellen