sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Odulphusstraat 57
    2612 PP Delft
  • 015-8893529

Schols Uitvaarten

Schols Uitvaarten is een kleinschalige uitvaartonderneming met jarenlange ervaring in de regio's Delft, Westland, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, Stompwijk, groot-Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar en omstreken.
Kiest u voor ons voor het verzorgen van de uitvaart, dan kiest u voor persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en ondersteuning. Op professionele wijze zorgen wij voor een stijlvol en waardig afscheid, welke tot in detail aansluit op de wensen van voorkeuren van de nabestaanden en/of de overledene. U heeft erg veel mogelijkheden om de uitvaart tot een persoonlijk afscheid te maken.
Er zullen keuzes gemaakt moeten worden met betrekking tot bijvoorbeeld het opbaren, de rouwcirculaires, de uitvaartplechtigheid, de uitvaartkist, de dragers, de rouwstoet, enzovoort.
Schols Uitvaarten beschikt over een ruime ervaring met het vormgeven van uitvaarten en zal u op alle gebieden goed en objectief adviseren. Het sociale contact, de rust en het goede gesprek staan bij ons hoog in het vaandel.
Patricia Schols en Edward van der Helm staan dag & nacht voor u klaar en begeleiden u persoonlijk in de gehele periode voor, tijdens, en na de uitvaart. Ook vóór het overlijden kunnen zij u van dienst zijn, vooraf de uitvaartwensen vastleggen bijvoorbeeld, of gewoon even kennismaken, kan al een geruststellend gevoel geven in een periode waarin er al genoeg op u afkomt

Foto's van Schols UitvaartenSchols Uitvaarten in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming