sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Damlaan 64
    2265 AP Leidschendam
  • 070-3202040

Uitvaartwinkel - Informatiecentrum

Persoonlijke benadering vinden wij een belangrijk aspect van onze dienstverlening, maar ook laagdrempeligheid en toegankelijkheid zijn minstens zo belangrijk. Daarom hebben wij begin 2014 de uitvaartwinkel - informatiecentrum geopend.

Wij hebben gemerkt dat het als zeer prettig wordt ervaren als er een plek is waar men gewoon even binnen kan lopen om een vraag te stellen, een folder -of het “uitvaartwensenboekje”- op te halen of de mensen achter de onderneming te ontmoeten.

Maar ook als winkel om “op de hoek” gedenktekens te kunnen bestellen, een sieraad of urn te kopen, een sieraad of urn met as te laten vullen en ga zo maar door. In de winkel staan veel voorbeelden en folders en alles is naar wens en op maat te leveren.
Wat wij niet in de winkel hebben staan kunnen wij bestellen en voor eigen ontwerpen/ideeën hebben wij de juiste connecties.

De uitvaartwinkel - informatiecentrum is geopend van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Ook buiten deze uren ontvangen wij u graag, maar dan op afspraak.


Uitvaartwinkel - Informatiecentrum in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming