Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Hertspieghelweg 28hs
    1055 KN Amsterdam
  • 06 36430447

Hemelen Uitvaartverzorging

Bijzondere uitvaarten, creatief en op eigen wijze

Ieder mens is bijzonder. Mensen kiezen steeds vaker voor een uitvaart, die past bij hun persoonlijke wensen. Zij zoeken daarvoor een uitvaartverzorger, die hen helpt om deze ideeën vorm te geven. Een uitvaartverzorger die betrouwbaar is, die meedenkt en adviseert.
Hemelen Uitvaartverzorging begeleidt u bij het realiseren van juist dat bijzondere afscheid op eigen wijze.

Afscheid
De periode tussen overlijden en uitvaart is een hectische tijd waarin u veel keuzes moet maken. U hebt misschien ideeën, waarvan u niet precies weet of die uitvoerbaar zijn. Misschien heeft de overledene zelf vastgelegd hoe de uitvaart er uit moet zien. Ik denk actief mee over een persoonlijke en creatieve invulling van het afscheid. Op eigen wijze.
U kunt Hemelen Uitvaartverzorging inschakelen voor de begrafenis of crematie, onafhankelijk van uw verzekering.

Bijzonder & Budget
Een uitvaart waarbij de wensen van de overledene, de nabestaanden en het beschikbare budget centraal staan. U kunt uw eigen ideeën uitvoeren binnen uw financiële mogelijkheden en samen realiseren we zo een uitvaart ‘op maat’

Bijzonder & Gewoon
Ook verzorg ik de uitvaart voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking Hun uitvaart vraagt om extra aandacht en meer begeleiding.

Bijzonder & Zelf
Wilt u een uitvaart naar uw eigen idee en in de geest van uw dierbare, adviseer ik u graag over de mogelijkheden, zoals het dragen van de kist of ontwerpen van de rouwkaart. Daarbij houd ik het overzicht.

Bijzonder & Creatief
Voor een unieke uitvaart met een creatieve invulling, zoals een bijzondere locatie of vervoer. Ik werk met een aantal bedrijven, die bijzondere producten en diensten leveren.

Deze uitvaartverzorger in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming