Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Spoorlaan 9 c
    5591 HT Heeze
  • 0402260158

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers

Ons uitvaartbureau combineert een eigentijdse en persoonlijke aanpak met betrouwbaarheid, tijd en aandacht. Een uitvaart regelen voor iemand kun je maar één keer doen dus is aandacht voor kwaliteit van het grootste belang. Wij streven er naar dat nabestaanden één vertrouwd gezicht zien in de periode rond de uitvaart. Zo bouwen we een persoonlijke band op met de familie, dat is onze kracht. Tijd en respect staan daarbij voorop. Onze vier uitvaartbegeleiders werken nauw samen en houden elkaar in detail op de hoogte. Moet er toch overgedragen worden dan weten we van elkaar wat er speelt bij een familie. We stemmen ons af op de wensen van de nabestaanden en proberen deze zoveel mogelijk waar te maken. We denken mee, geven ruimte voor keuzes en faseren in de tijd. Na het overlijden van een kind bijvoorbeeld kan de verslagenheid zó groot zijn dat ouders zich niet bezig willen houden met het uitzoeken van een kist. We regelen dan alleen de dingen die op dat moment nodig zijn, het uitzoeken kan dan gerust later plaatsvinden.

Uitvaartbureau Jan Fiddelaers onderscheidt zich in de kennis en hulp die gegeven wordt bij een overlijden in een jong gezin. Zo weten we om te gaan met rouwende kinderen en jongeren en hoe hen te betrekken bij de uitvaart. Voor kinderen is de dood van iemand die hen nabij is zeer indringend. Ten onrechte worden ze er vaak buiten gehouden. Ons dochterbedrijf In de Wolken richt zich op deze verliessituaties. Met de materialen en deskundigheid onder hetzelfde dak, kunnen we de nabestaanden goed bijstaan en adviseren. 
 
Bij ons rouwcentrum is een grote aula waar iedereen terecht kan voor de uitvaartdienst of condoleance. Tevens hebben we een gedenkwinkel geopend aan de Eindhovenseweg 12a in Valkenswaard. Deze is van donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Het is dit totaalpakket van faciliteiten, service én aandacht dat er voor zorgt dat nabestaanden weten dat de uitvaart bij ons in de beste handen is.Uitvaartbureau Jan Fiddelaers in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Gedenkwinkel