sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Vosbergerlaan 26
    9761 AL Eelde
  • 050-3095674

Uitvaartverzorging Dick Koster

Afscheid nemen is iets waar u waarschijnlijk liever niet bij stilstaat. De taak om een uitvaart te verzorgen wanneer een dierbare overlijdt, is dan ook vaak zwaar en emotioneel. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd. Uitvaartverzorging in Groningen of Drenthe kunnen wij in overleg met u als familie volledig of gedeeltelijk van u overnemen. Wij begeleiden u op een persoonlijke en betrokken manier en realiseren zo goed mogelijk de wensen van de overledene en nabestaanden. Door de wensen van uw dierbare en naasten zo goed mogelijk uit te voeren houdt u een goede herinnering over aan de uitvaart: een belangrijke eerste stap in het rouwproces. Mede door onze geloofsovertuiging begeleiden wij ook regelmatig kerkelijke uitvaarten.

Uitvaartverzorging Dick Koster is een onafhankelijk en kleinschalig bedrijf dat inspeelt op de wensen van de multiculturele samenleving.

Sinds april 1994 verzorgen en begeleiden wij begrafenis- en crematieplechtigheden in de drie noordelijke provincies. Met name in de regio Noord-Drenthe, Haren, Hoogezand, de stad Groningen en het Westerkwartier.

Onze doelstelling is een persoonlijke uitvaart te realiseren met veel aandacht voor de nabestaanden. Persoonlijke zorg, betrokkenheid, rust, stijl en kwaliteit mag u zonder meer van ons verwachten, en persoonlijk contact vinden wij vanzelfsprekend.

Wij zijn dan ook 24 uur per dag en iedere dag van het jaar voor u bereikbaar. Vanaf het eerste telefoontje tot en met weken of soms zelfs maanden na de uitvaart kunt u een beroep op ons doen.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact krijgen met ons bedrijf. Indien u geen gehoor krijgt schakelt de telefoon automatisch door naar onze mobiele telefoon. Nemen wij niet direct op, dan zijn wij een uitvaart aan het regelen of begeleiden.
Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, wij bellen u dan gegarandeerd binnen 30 minuten terug.

Wij huren alles in wat voor een goed verloop van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is. Wij werken niet met een uurloon of avond / nacht en weekendtoestag, zodat de totale kosten van de uitvaart dus binnen de perken blijven.

In april 2005 zijn wij als eerste uitvaartonderneming in Noord Nederland gestart met het aanbieden van het Eenvoudige Uitvaartpakket om niet-verzekerden en minima tegemoet te komen in de hoge uitvaartkosten.
De kosten van een dergelijke uitvaart zijn vanaf € 2.770,00. Incl. nazorg gesprekken. Voor dit bedrag kunnen wij u een geheel complete uitvaart aanbieden.

Wij werken samen met uitsluitend gediplomeerde uitvaartleid(st)ers.
Mede kenmerkt ons bedrijf zich dan ook door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau.

Ons bedrijf is een erkend stageadres voor Meander uitvaartopleidingen in Zwolle en Docendo in Geldermalsen.


Foto's van Uitvaartverzorging Dick KosterUitvaartverzorging Dick Koster in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Rouwvervoer
  • Uitvaartbegeleiding
  • Uitvaartverzorging