sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oranjeboomlaan 21
    8091 BZ Wezep
  • 038 - 376 4123

Addio Uitvaartzorg

Een zeer belangrijk moment, het laatste afscheid nemen en vaarwel zeggen tegen een geliefde. Na het overlijden van een dierbare, leven mensen in een emotionele roes. ‘addio uitvaartzorg’ begeleidt de periode vanaf het overlijden tot en met de uitvaart met persoonlijke aandacht, zodat u later op een goede manier terug kunt kijken naar dat moment.

Juist in een emotionele situatie is het voor veel mensen moeilijk zelf keuzes te maken. Daarom wordt voor het nemen van belangrijke beslissingen de tijd genomen. In een sfeer van rust en ruimte informeer, adviseer en ondersteun ik u bij de vele keuzes.

De wensen van de overledene en de naasten staan hierbij centraal. Samen geven we invulling aan de uitvaart, zodat deze een dierbare herinnering wordt en u troost biedt en kracht geeft in uw verdere leven. Vanuit betrokkenheid, met oog voor detail en met persoonlijke stijl stem ik mijn rol als uitvaartbegeleider af op deze wensen.

U kunt mij altijd vrijblijvend benaderen voor meer informatie of een nadere kennismaking. U bent vrij om te kiezen voor een uitvaartonderneming die bij u past. Ongeacht welke verzekering u hebt afgesloten of wanneer u geen verzekering hebt.

Mijn werkgebied is Wezep, Oldebroek, Hattemerbroek, Oosterwolde, Noordeinde, ´t Loo, Hattem, Heerde, wapenveld, Epe, ´t Harde, Elburg, Zwolle. Op verzoek ook in andere plaatsen.

Herma van Zalk


Foto's van Addio UitvaartzorgAddio Uitvaartzorg in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartverzorging