sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Soestdijkseweg Zuid 207
    3721 AC Bilthoven
  • 06 50 648 426

Cavalli Uitvaartbegeleiding

Overlijden is een abstract begrip. Voor degene die sterft, maar zeker ook voor de mensen die achterblijven.

Vaak kenmerkt de periode rondom het overlijden zich ook door intimiteit en harmonie. Mensen zijn eerlijk en authentiek naar elkaar. Maskers vallen af. In de dagen na het overlijden komt veel op u af. Terwijl u in alle rust afscheid wilt nemen van uw dierbare, is er tevens de noodzaak om van alles te regelen.

Tijdens deze moeilijke periode willen we u zo veel mogelijk zorg uit handen nemen. Door u te informeren en samen te kijken hoe u invulling wilt geven aan het afscheid. Een goed afscheid geeft u als nabestaande de mogelijkheid te beginnen aan het rouwproces. Graag helpen we u het leven van uw dierbare af te sluiten met een viering die hem of haar eer aandoet en in alle facetten weerspiegelt.

Cavalli Uitvaartbegeleiding is een initiatief van drie vrouwen, met verschillende achtergronden, die hun krachten hebben gebundeld. Ons beeldlogo symboliseert deze samenwerking.Transparantie, eenheid, vrouwelijke kracht en eigenheid met een gezamenlijke visie.

Wij hebben nauw contact met bijzondere en betrokken ondernemingen die met zorg door ons zijn uitgekozen. Samen organiseren we een afscheid waarin sfeervol herdenken centraal staat.Cavalli Uitvaartbegeleiding in het kort

Soort bedrijf

  • kinderuitvaarten
  • Uitvaartbegeleiding
  • Uitvaartonderneming
  • Uitvaartverzorging