sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zandwerven 23
    1715 KL Spanbroek
  • 0615622968

De Uitvaartplanners

Als uitvaartplanners hebben wij een transparante werkwijze. Ons uitgangspunt is dat elk mens uniek is en daarmee elke uitvaart ook. We proberen mee te denken om een persoonlijke uitvaart neer te zetten, waarbij wij kijken naar hoe het leven van degene is geweest die er niet meer is. Iedereen verdient een mooi en persoonlijk afscheid. Daarbij kijken we goed naar de wensen van de nabestaanden, maar ook van de overledene zelf. En vanzelfsprekend ook naar het beschikbare budget.

In onze gesprekken geven wij de nabestaanden vooral keuzes en geen verplichtingen. Ons motto: alles is mogelijk! Zo hebben wij al veel uitvaarten buiten de geijkte uitvaartcentra georganiseerd. Op locaties die dierbaar of belangrijk zijn geweest voor degene die er niet meer is. Denk hierbij aan op de golfbaan, op een boot of in een café of restaurant. Dit zijn hele persoonlijke varianten en bovendien vaak ook een stuk voordeliger.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en zien wat families over onze dienstverlening zeggen? Kijk dan op www.de-uitvaartplanners.nl 


Foto's van De UitvaartplannersDe Uitvaartplanners in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartbegeleiding
  • uitvaartspreker