sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • De Zeis 3
    6846 KK Arnhem
  • 06-43877077
  • Website

Estia uitvaarten

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing, gediplomeerd (dementievriendelijke) uitvaartverzorger en in deze kwetsbare periode verzorg ik graag de uitvaart voor u, in alle rust en naar uw wensen. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik adviseren. Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart.

De uitvaart van een fanatiek zeiler kan anders worden ingevuld dan die van een beeldend kunstenaar. Een verwoed tuinierster, een handige klusser of een Vitesse fan, de uitvaart kan in eigen stijl worden vormgegeven. Of een thema nu subtiel of volop terugkomt in de uitvaart, de persoonlijke wensen staan centraal bij het verzorgen van de uitvaart. Zo wordt een uitvaart niet alleen een dag van afscheid, maar ook een herinnering die reflecteert hoe de overledene in het leven stond.

Voorgesprek over uw eigen uitvaart

Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is. Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw uitvaart. Samen bespreken we, vrijblijvend en kosteloos, uw wensen. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

Kinderen betrekken bij een uitvaart

Kinderen reageren op hun eigen manier, als iemand in hun naaste omgeving overlijdt. Het is belangrijk om kinderen de mogelijkheid te geven zich te uiten, hun vragen te beantwoorden en ze te betrekken bij de voorbereiding van de uitvaart en de uitvaart zelf. In overleg met ouders maak ik het overlijden bespreekbaar en de uitvaart toegankelijk. Ik ondersteun waar nodig bij het beantwoorden van vragen die bij de kinderen leven. Daarnaast denk ik graag mee over de manier van begeleiding van een kind tijdens de voorbereiding van de uitvaart.

Werkzaam in Arnhem, Elst, Huissen, Nijmegen, Overbetuwe, Lent, Oosterhout, Lingewaard, Beuningen, Wijchen maar indien gewenst in heel Nederland.

U kunt kiezen voor een uitvaartondernemer die bij u past en waar u vertrouwen in heeft. U bent altijd vrij om voor Estia Uitvaarten te kiezen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.


Foto's van Estia uitvaarten


Estia uitvaarten in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • kinderuitvaarten
  • uitvaart
  • Uitvaartbegeleiding
  • Uitvaartverzorging