sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Wethouder Jansenlaan 63
    3844 DG Harderwijk
  • 06-43988294

Puur Professionele Uitvaartzorg

Wie men liefheeft, moet men eens loslaten. Dat is moeilijk, pijnlijk, maar onvermijdelijk. Juist daarom is het belangrijk om echt en oprecht afscheid te kunnen nemen. Waardig en PUUR.

Uitvaartbegeleiding van PUUR staat voor afscheid nemen met zorg en aandacht, ongeacht waar u verzekerd bent! Wij kijken kosteloos met u naar hoe u verzekerd bent en wat dit voor u betekent. Puur levert maatwerk. Ook qua kosten. 

Samen met u geeft PUUR stap voor stap vorm aan het afscheid. De praktische zaken hoeven echt niet allemaal tijdens de eerste afspraak geregeld te worden. Daar nemen wij met u de tijd voor.

PUUR begeleidt zowel begrafenissen als crematies in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Putten, Dronten en omgeving. Overige locaties zijn uiteraard bespreekbaar.

PUUR heeft ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan uitvaarten; van klein en intiem tot uitvaarten met vele bezoekers, uitvaarten met militaire eer, een afscheid waarbij iemand zijn/haar lichaam ter beschikking heeft gesteld aan de wetenschap etc. PUUR is niet verbonden aan bepaalde leveranciers maar heeft de vrijheid om u te laten kiezen wat bij u past.

Tot slot: PUUR staat open voor iedereen ongeacht culturele en/of sociale achtergrond, religie, geaardheid etc. Wees Welkom!


Foto's van Puur Professionele UitvaartzorgPuur Professionele Uitvaartzorg in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartbegeleiding
  • Uitvaartverzorging