sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oostwalstraat 6
    1411 RM Naarden
  • 035-6910743

Alma Uitvaartzorg

De uitvaart en de dagen ervoor, zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces; ze vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene en bij u. Wij bieden u persoonlijke en praktische ondersteuning en verzorgen samen met u het afscheid. In alle rust, met oprechte aandacht voor u en uw wensen.
 
Wij organiseren vaak een uitvaart op een andere plaats dan de standaard aula. We werken samen met veel bijzondere locaties, maar een afscheid thuis is ook mogelijk. Waar mogelijk werken we met duurzame materialen.
 
Een persoonlijke uitvaart hoeft echt niet peperduur te zijn, de uitvaart wordt vormgegeven aan de hand van uw wensen en uw budget. Wij berekenen geen opslag en zijn daarmee onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past.  Wij verzorgen echter geen zogenaamde budget uitvaarten, omdat het daarbij onmogelijk is om bovenstaande visie waar te maken.
 
Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming met jarenlange ervaring en werkzaam in het Gooi.
Alma Uitvaartzorg wordt geleid door Barbara Alma.
 “Uitvaartbegeleiding is een prachtig vak. Ik beschouw het als een eer dit bijzondere moment in het leven vanmensen te mogen begeleiden.” 
 
Barbara AlmaAlma Uitvaartzorg in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • ritueelbegeleiding
  • Uitvaartbegeleiding