Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
 • De Hoeven 35
  6652 BG Druten
 • 06-24477012
 • Website

Ilya - uitvaartzorg|Dolinda Leliveld

Mijn naam is Dolinda Leliveld, werkzaam in de regio maas en waal/overbetuwe/nijmegen/DenBosch en alle dorpen ertussenin.

Wat is mijn missie? Het is mijn missie om er ”Er te zijn” als uitvaartondernemer voor jou. Want dat is namelijk de rode draad in alles wat ik doe: ER ZIJN OM JOU TE HELPEN. Je bijstaan in een hele verdrietige periode, dat is wat ik doe. Als een dierbare overlijdt zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er komt ineens zoveel op je af. Juist daarom is het eerste persoonlijke contact tussen jou en mij heel belangrijk. Ik kom, luister, adviseer en help je. Stap voor stap. Ik werk niet vanuit "zo hoort het", maar "wat wil jij/willen jullie". Ik ben er ook om jou te helpen in een periode dat je nadenkt over de invulling van je begrafenis of crematie op het moment dat het nog niet echt nodig is. 

Een aantal maanden geleden werd ik gebeld. Of ik eens wilde komen praten. Meneer en mevrouw waren bij een uitvaart van een familielid van zijn collega geweest en vonden de aanpak van ons zo bijzonder. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Alles was anders dan het gebruikelijke. Een buitenlocatie aan een meer, een catering met eigentijdse Italiaanse hapjes. Zij wisten niet dat dit mogelijk was. Samen zijn we onder het genot van een zelfgebakken appeltaart van mevrouw een avond met elkaar in gesprek gegaan. Al pratende en luisterende kwamen zij tot de ontdekking dat alles kan en dat dit slechts een fractie duurder is dan het gebruikelijke uit hun verzekering. Hun letterlijke tekst: “Wat een opluchting en rust dat het nu geregeld is en dat we het uit handen gegeven hebben aan iemand die we vertrouwen”.

Het bovenstaande is slechts een voorbeeld uit de praktijk. De huidige samenleving verandert en ook afscheid nemen en condoleren kan en mag veel persoonlijker vormgegeven worden tegenwoordig. Waarom afscheid nemen in een ongezellige zaal als het ook op een mooie locatie kan. Waarom overdag als het ook in de avonduren kan. En waarom afscheid nemen van een geliefde in een rouwcentrum als het ook thuis in jouw eigen omgeving kan. Ik denk als uitvaart-adviseur graag met je mee. Hoe zie jij je eigen uitvaart, wat zou je graag willen en weten je nabestaanden dit. Wil je begraven worden en zo ja op een kerkhof of in de vrije natuur. Wil je gecremeerd worden waar dan en wat wil je met de as. Wil je dat je leven gevierd wordt met wijn, bier en bitterballen of, koffie met appeltaart? En welke muziek, kaart, bloemen, locatie? 

En kinderen erbij betrekken? Jazeker. Dit is niet alleen logisch maar ook belangrijk. Ze uit te leggen wat er gaat gebeuren, wat een crematie of een begrafenis is en ze daarin ook een rol geven, ze dingen laten doen die ze aankunnen van schilderen tot bloemen bij oma leggen of een kaars aansteken want daardoor voelen ze zich erkend en betrokken en dat helpt hen.

De kosten van een uitvaart zijn bij mij volledig transparant. Je ontvangt een begroting vooraf en de facturen achteraf en indien jij je wensen tussentijds aanpast verander ik de begroting zowel naar boven als naar beneden. Heel open!

Trouwens (en veel mensen weten dit niet) wist je dat je altijd de uitvaartverzorger van jouw keuze kunt bellen ongeacht waar je verzekerd bent. 

Ik werk samen met een team van professionele en betrokken mensen en doe veel in eigen beheer. Van verzorging tot uitvaartbegeleiding. Omdat jij het belangrijkste bent, staan jouw wensen centraal en kan je uiteraard kiezen van welke dienstverlening je gebruik wilt maken:

Wil je weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan eens bij wat klanten over mij zeggen op mijn facebookpagina: http://www.facebook.com/waarkanikjemeehelpen.nu/

Je mag me altijd bellen voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. tel. 06 244 77 012 

Hartelijke groet, Dolinda Leliveld


Foto's van Ilya - uitvaartzorg|Dolinda Leliveld


Deze uitvaartverzorger in het kort

Soort bedrijf

 • Begrafenis- en crematieonderneming
 • ritueelbegeleiding
 • uitvaartadviseur
 • Uitvaartbegeleiding
 • uitvaartspreker
 • Uitvaartverzorging