sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
 • De Hoeven 35
  6652 BG Druten
 • 06-24477012
 • Website

Dolinda Leliveld Uitvaartbegeleiding & Advies

Intensieve persoonlijke aandacht voor jou en je naasten in de laatste levensfase, je afscheidswensen worden liefdevol en praktisch ingevuld & uitgevoerd.

Jij zoekt intensieve persoonlijke begeleiding omdat je weet dat je binnen afzienbare tijd komt te overlijden; alles bespreekbaar maken, hoe moeilijk het ook is. Dan is er rust & ruimte voor kwaliteit van leven en ook tijd om onder jouw regie jouw eigen uitvaart vorm te geven en uit te voeren. Dat is wat ik doe. En na het afscheid stopt het niet en ben ik er nog steeds voor hen die jou liefhebben.
 
Mijn passie:
Mijzelf verbinden met jou en je naasten, er zijn voor jou, een stukje meelopen, helpen waar nodig in de laatste levensfase. Door aandacht, naar je te luisteren en jou en je gezin te "coachen". Tijdens leven, bij je afscheid en erna. Mijn professionaliteit, intentie en bewogenheid inzetten om het voor jou meer dan goed te doen.

Mijn missie:
het onderwerp dood in ons leven “doodgewoon” bespreekbaar maken.
Ongeacht of het nu, ooit in de toekomst en ver weg, of al binnen afzienbare tijd en heel dichtbij, onderdeel uitmaakt van je leven. We hebben er allemaal een keer mee te maken.
 
Mijn werkwijze:
Ik luister en vertaal jouw wensen. Daarbij geholpen door pakketten die de naam hebben van een element in de natuur. Aarde, Water, Lucht en Vuur. Je ziet ze ook terug in mijn visitekaartje en logo. Ieder pakket is slechts een uitgangspunt en daarnaast vullen we je uitvaart in met persoonlijke en "eigen" wensen. Waarom? Iedereen is anders en iedere keer geldt: Jij bent het belangrijkste!
 
Mijn specialisme:
het “vuurpakket”. Hierin zit de meest intensieve begeleiding en ben ik je Rouwdoula. Maar welk pakket je ook kiest. Ik ben er altijd voor jou.
 
Mijn kwaliteit van leven:
Passie hebben voor hetgeen ik doe,
Liefde geven en ontvangen,
Bewust Leven in het nu & Genieten!
 

Ik werk in de regio Druten, Nijmegen, Beuningen, Arnhem, Lent, Wijchen en overige plaatsen in deze regio tot aan Den Bosch. Vanaf 1 september 2019 onder eigen naam werkzaam. Hiervoor ruim 1,5 jaar zelfstandig ondernemer binnen uitvaart franchiseorganisatie. 

Binnen mijn organisatie vind ik het vanzelfsprekend dat je natuurlijk altijd een vaste kwaliteit van dienstverlening krijgt, een gegarandeerde 24-uur per dag beschikbaarheid (achtervang is altijd geregeld) en je hoeft je niet druk te maken over eventuele verzekeringen elders. (dat kan ik gewoon voor je regelen).

Dus zoek jij Intensieve persoonlijke aandacht in de laatste levensfase en wil je iemand die jouw afscheid en je uitvaartwensen zowel liefdevol als praktisch kan invullen & uitvoeren?

Kijk op: www.dolindaleliveld.nl of www.rouwdoula-gelderland.nl en neem eens contact met me op, drinken we een kop koffie

en praten we verder over de mogelijkheden voor jou.

Hartelijke groet, Dolinda Leliveld

DOLINDA LELIVELD UITVAARTBEGELEIDING & ADVIES :

Jij bent het belangrijkste - Waar kan ik je mee helpen.NU
Telefoonnummer: 06-244 77 012


Foto's van Dolinda Leliveld Uitvaartbegeleiding & Advies


Dolinda Leliveld Uitvaartbegeleiding & Advies in het kort

Soort bedrijf

 • Begrafenis- en crematieonderneming
 • ritueelbegeleiding
 • uitvaartadviseur
 • Uitvaartbegeleiding
 • uitvaartspreker
 • Uitvaartverzorging