Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Postbus 1048
    3800 BA Amersfoort
  • 033 303 59 39
  • Website

Uitvaartzorg Nederland

Vraag kosteloos offertes voor de kosten van de uitvaart en maak onafhankelijk uw keuze.

Uitvaartzorg Nederland is een ongebonden bemiddelaar die de vraag van particulieren en het aanbod van bedrijven in de uitvaartbranche verbindt. Onze website is een vertrouwd adres om kosteloos en vrijblijvend een aantal offertes aan te vragen. De offerte aanvraag wordt beoordeeld en wordt naar maximaal vijf aangesloten partner-uitvaartondernemingen gemaild. Deze bedrijven zetten zich in om op basis van hun kennis en ervaring u een offerte aan te bieden. Hiedoor krijgt u een goede balans in prijs en kwaliteit.

Uitvaartzorg Nederland beschikt niet zelf over een uitvaartcentrum, familiekamer, rouwauto, drukkerij of bloemenwinkel. Wij zorgen er alleen voor dat uw vraag bij een professionele uitvaartverzorger terechtkomt. Voor nabestaanden staan we klaar om een goede keuze te maken. Zo adviseren wij u altijd de betreffende website van de uitvaartondernemer te bezoeken en referenties te lezen. Want voor een waardig afscheid gaat het om meer zaken dan alleen de prijs. Kijk goed naar het aanbod dat u geoffreerd krijgt, dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Als aanvrager beoordeelt u de ingezonden offertes, belt u wellicht de uitvaartverzorger voor een goede match en maakt u een onafhankelijke keuze. De uitvaartverzorger, die de meest passende offerte uitbracht, nodigt u uit de opdracht uit te voeren. De andere vier uitvaartondernemers stellen het bijzonder op prijs wanneer u hen op de hoogte brengt van uw beslissing.

N.B. Binnen enkele uren staan de offerten op uw mail.Uitvaartzorg Nederland in het kort

Soort bedrijf

  • Uitvaartverzorging