Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Marienwaard 33
    2904 SE Capelle aan den IJssel
  • 06-19695319

Elias Uitvaartzorg Capelle

Liefde voor de mensen en onze liefde voor God vormen onze drijfveren in het verzorgen van uitvaarten. Onze christelijke levensovertuiging vormt onze werkwijze, die zich kenmerkt als betrokken, eerlijk en vol warmte. Ook al is het sterven een vaststaand gegeven, u mag uw overleden dierbare toevertrouwen aan de levende God. In het proces van afscheid nemen en in het verzorgen van de uitvaart staan wij aan uw zijde. Wij zijn niet bij machte om situaties te veranderen maar we kunnen wel veel zorgen uit handen nemen.
Elias Uitvaartzorg staat voor een eerlijke en transparante dienstverlening die gericht is op kwaliteit en waar we werken met van te voren afgesproken prijzen. Daarnaast richten wij ons, indien gewenst, op een intensieve voor- en nazorg, omdat wij vinden dat de periode voor een overlijden en de periode na de uitvaart essentieel zijn voor het verwerken van rouw en verlies. 

 

Vanuit onze christelijke levensovertuiging is het onze missie om mensen te helpen, op welk vlak dan ook. Wat is het dan goed om in zo’n moeilijke fase mensen te kunnen bijstaan.
Welke familie ook belt, wij staan dag en nacht voor hen klaar om hen te begeleiden in het afscheid van hun dierbare. Vanuit welke geloofsovertuiging dan ook.

 
Elias Uitvaartzorg Capelle begeleidt families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten en de vestiging Capelle is gespecialiseerd in Moluks traditionele uitvaarten en landelijk beschikbaar.

 

Wilt u een wensenlijst/wilsverklaring? Mail dan naar eliasuitvaartzorg@gmail.com

 


Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartverzorging