Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Pijpestrootje 20
    3755 WE Eemnes
  • 06-14066871
  • Website

Woningontruiming Ruttenberg voor Soest-Baarn-Eemnes-Huizen-Bussum-Naarden-Amersfoort-Utrecht

Woningontruiming met een goede communicatie en duidelijke werkwijze.

 

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning of kamer. Woningontruiming Ruttenberg is u graag van dienst bij het ontruimen, schoonmaken en opleverings klaar maken van uw woning zowel huurwoningen als koopwoningen of zorgkamer. 

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een schriftelijke offerte waarin alles tot in detail wordt genoteerd.
Woningontruiming Ruttenberg hecht veel waarde aan het hergebruik van goederen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede doelen en sociale instellingen tot onze beschikking.

   

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. We bieden altijd een oplevering garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw opdracht bij Woningontruiming Ruttenberg in vertrouwde handen.

 

Voordat wij u ondersteunen met de ontruiming kan uw familie eerst alle dierbare spullen uit de woning halen. Vervolgens dragen wij zorg voor de volledige ontruiming en oplevering binnen enkele dagen.

Het is zelfs mogelijk een zorgkamer binnen 24 uur te ontruimen.

Laminaat ,tapijt, tegelvloeren, zeil wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.

Alle muren en plafonds worden ontdaan van schroeven, spijkers en pluggen en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.

Wij leveren elke woning/ kamer bezemschoon op.

Woningontruiming Ruttenberg verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om de woning naar tevredenheid op te kunnen leveren aan de klant.

  

Woningontruiming Ruttenberg is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming in héél Nederland!

 

Goede doelen 

Woningontruiming Ruttenberg hecht veel waarde aan goede doelen en recycling.

 

 

Wij houden van korte lijnen en direct persoonlijk contact met onze klanten. Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon die u altijd rechtstreeks kunt bellen.

 


Foto's van Woningontruiming Ruttenberg voor Soest-Baarn-Eemnes-Huizen-Bussum-Naarden-Amersfoort-UtrechtDeze uitvaartverzorger in het kort

Soort bedrijf

  • Woningontruiming na overlijden