sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Proosdijstraat 12
    5236 AT 's-Hertogenbosch
  • 073 888 5808
  • Website

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V.

"Bij ons staat intiem en persoonlijk afscheid nemen centraal. Nabestaanden kunnen in ons kleinschalige uitvaartcentrum in huiselijke sfeer afscheid nemen van hun naaste."

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten en begeleidt nabestaanden. We zijn vooral actief in Noord-Brabant en met name in ‘s-Hertogenbosch, Empel, Rosmalen, Nuland en omstreken.

Het Afscheidshuis

Het Afscheidshuis, gevestigd in een oude pastorie in Den Bosch, biedt nabestaanden de ruimte om in huiselijke sfeer afscheid te nemen van hun naaste. Er is alle tijd – indien gewenst 24 uur per dag – voor samenzijn, emoties en herinneringen. Het Afscheidshuis beschikt over twee rouwkamers (een op afspraak en een 24-uurskamer) en een ruimte voor een kleine afscheidsdienst. Ook als de uitvaart niet door Paulien Graves Uitvaartbegeleiding wordt verzorgd kunt u gebruik maken van Het Afscheidshuis. 

Omdat de zorg bij ons niet ophoudt na de uitvaart, worden er ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking zoals het maandelijkse Bakkie Troost en diverse lezingen. 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn keurmerkhouder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Dit keurmerk is er voor uitvaartondernemers met een persoonlijke benadering die op maat gemaakte uitvaarten verzorgen. Het is een bijzonder keurmerk doordat de beoordeling plaatsvindt door de nabestaanden en niet door een extern bureau. Keurmerkhouders zijn altijd kleinschalige, lokale ondernemingen waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Ook nemen de ondernemers alle tijd die nodig is om de uitvaart te verzorgen en hebben ze één vast aanspreekpunt voor de nabestaanden.


Foto's van Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V.Paulien Graves Uitvaartbegeleiding B.V. in het kort

Soort bedrijf

  • Afscheidshuis
  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartverzorging