sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Graaf Wichmanlaan 28
    1405 HB Bussum
  • 0619884419

Yarden & Joyce van Helden uitvaartzorg

Is uw dierbare overleden en heeft een een begrafenisondernemer of verzorger nodig? U mag mij dag en nacht bellen op 06 1881 80 80. Ik kom veelal meteen naar u toe en ben in het bezit van alle benodigdheden om u direct te helpen met de laatste verzorging of overbrenging.

Ik help u ook met het regelen van de begrafenis, crematie of religieuze dienst indien u dit wilt. We maken samen een mooie rouwkaart, kiezen een datum en tijdstip voor de plechtigheid en nemen alle tijd die nodig is het afscheid tot in detail in te vullen.

Wilt u een traditionele begrafenis of crematie? Welke muziek wilt u bij het afscheid laten horen? Ik geef advies over de mogelijkheden en bied u direct inzicht in de bijkomende kosten voor het begraven of cremeren.

Ook gebeurd het steeds vaker dat mensen contact een begrafenisondernemer opnemen bij leven. Dat mag, ook dan kunt u me bellen op 06 1881 80 80 (24 uur) of 06 19 88 44 19. Mailen mag natuurlijk ook Joyce.vanhelden@yarden.nl. Wanneer u bijvoorbeeld een persoonlijke rouwkaart wilt maken kan ik uw foto en tekst afdrukken als voorbeeld en kom graag bij u langs om het resultaat te laten zien.

"het begin van een waardevolle herinnering'

Ik werk vaak samen met Begraafplaats en Crematorium Almere in Almere-Kruidenwijk, Natuurbegraafplaats Den en Rust in Bilthoven, Begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam Amstelveen, Begraafplaats en Crematorium De Nieuwe Ooster in Amsterdam, Crematorium Daelwijck in Utrecht en Begraafplaats en crematorium Rusthof in Amersfoort Leusden, Oude begraafplaats in Bussum, Algemene begraafplaats in Bussum, Nieuwe Algemene begraafplaats in Huizen, Oude begraafplaats in Huizen ,Algemene begraafplaats Valkeveen in Naarden .

Maar een waardig afscheid hoeft niet persé in een traditionele omgeving plaats te vinden. Stel dat golf de hobby van de overledene was, waarom dan niet in zijn/haar favoriete clubhuis een afscheid of hapje en drankje doen?


Foto's van Yarden & Joyce van Helden uitvaartzorgYarden & Joyce van Helden uitvaartzorg in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming