sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Westlandseweg 151
    2614 RZ Delft
  • 06-128 222 22
  • Website

De Regenboog Uitvaartbegeleiding

De Regenboog uitvaartbegeleiding

"De Regenboog verzorgt sinds 2008 uitvaarten in een straal van 25 km om Delft. Wij zijn gevestigd in Schipluiden (gemeente Midden Delfland) en hebben een depot in Delft. De Regenboog uitvaartbegeleiding beheert de 24 uurs rouwkamer ‘Korpershoek’. Wij begeleiden families bij het afscheid van hun overleden dierbare vanuit het hart en met oog voor detail. Uitgangspunt is de nabestaanden te helpen om een afscheid te realiseren zoals zij dat willen en dat past bij de overleden dierbare. Het afscheid is het beging van een nieuwe fase, zonder uw dierbare. Om een dierbare de laatste eer te bewijzen stellen wij alles in het werk voor een passend afscheid bij zowel begrafenissen als crematies. Afscheid ceremonies vanuit huiselijke kring behoren tot de mogelijkheden, deze winnen bij kleine gezelschappen aan populariteit. 

Waarom De Regenboog? "… omdat het leven verder gaat."

“De Regenboog” is een veel gebruikte naam voor instellingen en scholen. Dit is niet vreemd want het roept bij de meeste mensen een fijn en vertrouwd gevoel op. Je kunt zeggen dat in de regenboog alle mooie kleuren die op aarde voorkomen, zijn verenigd. De regenboog staat ook voor het begin en het einde. Gelovigen onder u weten dat de regenboog ook symbool staat voor het verbond dat God heeft gesloten met Noach. De regenboog is ook het teken van licht na een depressie (periode van regen) en vertegenwoordigt de chakrakleuren. Verlies van een dierbare brengt over het algemeen verdriet met zich mee. De Regenboog uitvaartbegeleiding reikt u in deze periode de helpende hand om de laatste zorg te geven aan uw overleden dierbare en biedt u hulp om het afscheid warm, waardig en persoonlijk te maken.

Binnen ons standaard werkgebied verzorgen wij uitvaarten in; Schipluiden, Den Hoorn, Delft, Maasland, Maassluis, De Lier, Westland, Wateringen, Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Vlaardingen. 


Foto's van De Regenboog Uitvaartbegeleiding


De Regenboog Uitvaartbegeleiding in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartverzorging