sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Duke Ellingtonhof 87
    1628 TD Hoorn NH
  • 06 - 444 3 222 0
  • Website

ABC-UZ

Iedere uitvaart begint bij ABC-UZ

ABC-UZ is er voor iedereen die advies of direct hulp nodig heeft bij een naderend sterven of een melding van overlijden en daarbij een professionele uitvaartverzorger nodig heeft. Iedereen die met deze traumatische situatie in aanraking komt kan rekenen op de gediplomeerde uitvaartmedewerkers van ABC-UZ.

ABC-UZ een logische keuze

ABC-UZ is de meest toonaangevende en voordeligste uitvaartverzorger van Nederland. ABC-UZ verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tal van mogelijkheden op uitvaartgebied om u, uw familieleden en andere betrokkenen effectief te ondersteunen.
Met zorgvuldigheid en respect verzorgd ABC-UZ de uitvaart zo compleet mogelijk, niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd verzorgen wij elk type uitvaart.

Ook indien u elders verzekerd of niet verzekerd bent, verzorgen wij uw uitvaart. ABC-UZ is de goedkoopste dienstverlener als het gaat om begrafenissen, crematies en andere vormen van uitvaartverzorging. Benieuwd wat u kunt besparen op uw uitvaartkosten? Vraag dan onze offerte aan en maak kennis met onze organisatie, gediplomeerde uitvaartverzorgers en onze voordelige tarieven. U bent van harte welkom. Wij helpen u graag.
ABC-UZ in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming