sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Tarwekamp 4
    3828 HZ Hoogland
  • 06 21 245 225
  • Website

Adieu Visueel

Adieu Visueel is gespecialiseerd in het voorzien van beeld en geluid bij uitvaarten. Dit doen wij op een correcte en meelevende manier. Wij doen net even iets meer om alles piekfijn te verzorgen zodat u geen extra zorg heeft aan het technische aspect van de uitvaart.

Audiovisuele voorzieningen

Wij verhuren alles wat u nodig heeft voor een gedenkwaardige uitvaart.
Speakers, microfoons, beamers, plasmaschermen en meer.
Alles van de beste kwaliteit zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Adieu Visueel geeft u gepast advies en zorgt ervoor dat de plechtigheid technisch perfect verloopt.

Live registratie van de uitvaartplechtigheid

Voor de live registratie kunt u gebruik maken van professionele camera’s bij Adieu Visueel. Voor de live registratie kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: Dome of videocamera’s. Deze registeren de plechtigheid in verbluffende kwaliteit.
De Dome camera’s filmen met gemak een groot gebied. Dome camera’s worden op een vaste locatie geplaatst en zijn vrijwel onzichtbaar. Onze professionele videocamera’s kunnen ook op een vaste locatie gebruikt worden.

Live uitzenden van de uitvaartdienst

Het live uitzenden van de uitvaartdienst gebeurt discreet met behulp van Dome of videocamera’s. De uitzending verloopt via internet. Adieu Visueel beschikt over de mogelijkheden om de uitvaartdienst live uit te zenden.


Foto's van Adieu Visueel


Adieu Visueel in het kort

Soort bedrijf

  • Beeld en Geluid Uitvaart
  • Begrafenis- en crematieonderneming