sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
 • Larikszoom 9
  2719 HG Zoetermeer
 • 079 5000 250
 • Website

Infinity Uitvaartzorg

Uitvaartzorg vanuit het hart! Uitvaart in Zoetermeer, Den Haag en Rijswijk

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen over een crematie of begrafenis? Ik, Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg uit Zoetermeer sta voor u klaar, dag en nacht.

HET LEVEN IS EINDIG, MAAR ONEINDIG IS DE LIEFDE!

“Als er een dierbare overlijdt, is de impact voor nabestaanden erg groot. Voor hen staat de tijd even stil, terwijl het dagelijkse leven gewoon doorgaat. Dat is een onbeschrijflijk en verdrietig gevoel waar ze vaak geen raad mee weten. Tegelijkertijd moet er veel geregeld en besproken worden voor het onvermijdelijke afscheid. Vanaf het eerste contact wil ik er dan ook voor de nabestaanden zijn. Dat kan alleen als je vanuit je hart werkt en genoeg tijd neemt om echt te luisteren. Ik ben niet alleen uitvaartverzorger, maar ook coach, rustpunt en luisterend oor. Samen komen we tot een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid. Infinity betekent oneindigheid. Het leven is immers eindig, maar oneindig is de liefde. Vandaar ook het hartje boven mijn logo. Bij een persoonlijk afscheidsceremonie koesteren we bijzondere herinneringen en in ons hart blijft de overledene natuurlijk voor altijd bestaan.”

EEN UNIEK AFSCHEID

“Er is de afgelopen jaren veel veranderd. De standaard uitvaart die bestaat uit een half uurtje aula met een kort welkom, drie muziekstukjes, een paar sprekers, een dankwoord met huishoudelijke mededelingen en aansluitend koffie met cake, komt bij mij niet vaak voor. Ieder mens heeft immers een uniek leven gehad en daarom zorg ik samen met degenen die achterblijven voor een unieke uitvaart. Passend bij het geleefde leven, zodat iedereen de overledene duidelijk herkent. Zo lees ik vooraf ook alle speeches van de sprekers. Wat was hun band met de overledene en wat willen ze delen? Door het intensieve contact met de nabestaanden kan ik de afscheidsceremonie heel persoonlijk aan elkaar praten zonder storende overlappingen. Live muziek en de keuze voor andere intieme en sfeervolle locaties zoals Dekker Zoetermeer en Het Wapen van Zoetermeer komen ook steeds meer voor. Welk afscheid past bij jouw leven? Daar draait het om!”

UITVAARTZORG VANUIT MIJN HART

“Ik sta voor uitvaartverzorging vanuit mijn hart. Liefdevol, respectvol, vertrouwd en met oog voor details. Zo komt u tot de juiste keuzes voor een persoonlijke uitvaart. De verzekeraar van uw uitvaartpolis hoeft niet per se uw uitvaartverzorger te zijn. Valt uw keuze op mij? Dan kiest u voor een kleinschalige, professionele uitvaartonderneming en één aanspreekpunt. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.”

WAT IS EEN UITVAARTDEPOSITO?
Sinds 1 mei 2018 kunt u de uitvaartkosten op een veilige manier opzij zetten in het depositofonds van Infinity Uitvaartzorg. U krijgt de garantie dat het gestorte geld aan uw uitvaart besteed zal worden. Interesse? Wij informeren u graag over de vele voordelen!

UITVAARTOFFERTE AANVRAGEN

Het is goed om te weten wat de kosten voor een uitvaart op maat kunnen zijn. Een hulpmiddel hierbij is deze uitvaartofferte aanvraag. De persoonlijke wensen die hier niet genoemd zijn kunt u invullen bij het vakje “aanvullende wensen en opmerkingen”. U ontvangt de offerte uiterlijk 24 uur na de verzending per mail. Als u met spoed een offerte nodig heeft, neemt u dan telefonisch contact op.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar mijn werkwijze bezoek mijn site en lees mijn "verhalen" - blog over mijn ervaringen als uitvaartverzorger.

UITVAARTWINKEL INFINITY

Uitvaartwinkel Infinity is een initiatief van Infinity Uitvaartzorg uit Zoetermeer. Sinds 2013 begeleiden wij families in hun meest droevige periode van hun leven. Veel nabestaanden hebben behoefte aan een tastbare herinnering van hun geliefde, om hun gemis een plek te kunnen geven. Dit kan door middel van een of meerdere persoonlijke herinneringsproducten.
In onze webshop www.uitvaartwinkel-infinity.nl vindt u een mooie collectie aan urnen en assieraden met of zonder vingerafdruk.

Keurmerk FeedBackCompany Community (met 137 beoordelingen) : 100% van mijn klanten beveelt mij aan en geven gemiddeld een 9.8.   

Keurmerk Persoonlijk Uitvaartzorg: nabestaanden geven Infinity Uitvaartzorg een 9.7

Ik en mijn team staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen, begeleiden en ondersteunen bij een persoonlijk afscheid. Bel mij op telefoonnummer: 079 - 5000 250 of mail mij op info@infinity-uitvaartzorg


Foto's van Infinity Uitvaartzorg


Infinity Uitvaartzorg in het kort

Soort bedrijf

 • Begrafenis- en crematieonderneming
 • Gedenkartikelen
 • ritueelbegeleiding
 • uitvaart
 • Uitvaartbegeleiding
 • uitvaartspreker
 • Uitvaartverzorging