Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Agnes Croesinklaan 11
    2636 HL Schipluiden
  • 06-128 222 22
  • Website

De Regenboog Uitvaartbegeleiding

De Regenboog verzorgt sinds 2008 uitvaarten in een straal van 25 km om Delft. Wij zijn gevestigd in Schipluiden en Delft en beheren de 24 uurs rouwkamer ‘Korpershoek’. Wij begeleiden families bij het afscheid van een overleden dierbare vanuit het hart, met passie en oog voor detail. Het afscheid is het beging van een nieuwe fase, zonder deze dierbare. Waarom De Regenboog? … omdat het leven verder gaat.

Wij, John van Kleef en Margret van Kleef-van Winden, zijn beiden geruime tijd actief geweest als vrijwilliger op verschillende gebieden van het leven. John heeft jaren rouwbegeleiding en terminale begeleiding gedaan. Margret ondersteunt gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken en is bovendien 12½ jaar onderwijzeres geweest in de onderbouw op een christelijke basisschool. Wij ervaren het als onze roeping “er te zijn” voor mensen die te maken krijgen met verlies en afscheid moeten nemen van een dierbare.

Wij bieden ook hulp bij uitvaarten vanuit Schipluiden en verzorgen uitvaarten in Midden-Delfland (Schipluiden, Maasland en Den Hoorn), Maassluis, De Lier, Delft, Rijswijk, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Vlaardingen en de daar omliggende plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in thuisopbaringen en beschikken over bedden, koelingen, kamerschermen en kleine accessoires. De laatste zorg verlenen we indien gewenst met de familie samen. Ook beschikken wij over eigen rouwauto om overledenen vanuit het ziekenhuis weer naar huis te brengen of een andere opbaarlocatie. Of een loopkoets om de overledene met de familie zelf over te brengen. De meest gebruikte kisten hebben wij op ons depot in Delft op voorraad staan. Hierdoor kunnen we snel hulp bieden bij uitvaart in heel de regio. 


Foto's van De Regenboog Uitvaartbegeleiding


Deze uitvaartverzorger in het kort

Soort bedrijf

  • Begrafenis- en crematieonderneming
  • Uitvaartverzorging