sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Horn 5
    5443 MA Haps
  • 0485-313689

maas-uitvaartmobiliteit

MAAS uitvaartmobiliteit

MAAS uitvaartmobiliteit heeft recentelijk het importeurschap van Auto M+V verkregen en dat is goed nieuws voor u als ondernemer in de uitvaartbranche!
Als nieuwe aanbieder van overbrengauto’s laten wij u graag kennismaken met de vele mogelijkheden. Bovendien kunnen wij een product aanbieden met uitstekende prestaties tegen concurrerende prijzen.

U kunt de inrichting van uw auto volledig op maat samenstellen en ontwerpen. Wij vinden het belangrijk dat zowel de techniek als het uiterlijk van de auto aansluiten op uw wensen en volgens de eisen die u stelt aan mobiliteit.

In de moderne fabriek van Auto M+V in Tsjechië, zijn zeer ervaren vakmensen werkzaam. Een team van gespecialiseerde ontwerpers, metaalbewerkers, meubelmakers, stoffeerders
en interieurbouwers, levert producten af van hoogwaardige kwaliteit. Het professionele bedrijf houdt zich al jaren bezig met de bouw, renovatie, optimalisatie en het onderhoud van overbrengauto’s.

De auto’s die we maken worden ontwikkeld om u optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden. Het vertrouwen begint daarom altijd met een goed gesprek waarin we uw wensen en de mogelijkheden graag zullen bespreken.


Foto's van maas-uitvaartmobiliteitmaas-uitvaartmobiliteit in het kort

Soort bedrijf

  • leverancier rouwauto's/overb rengauto's
  • Rouwvervoer